msf 97 sonunda gösterime girdi! :)

ev sistemini arabaya takmak istemiştim kimse tafsiye etmemişdi kullanışlı mıdır?

ayrıca çok hoş kazasız belasız sürüşler

ben her zaman farklı olanı seviyorum ustad bence şahane görenler bayıldı

3 cm düşüren orjinal yayları var bildiğim kadar onlar olur ben 4 cm alcatdım gayet raha ama spor amatisör kulan ma tavsiye etmem yaylardan sıkıntım yok ama sparco kulanderim ben suan kulanıyorum bi sıkıntı yok 8 aydır takılı ve uzun yol yapıyorum ama stabirize yolda biraz ses yapıyor ama olsun okadarda

beklenen şarkı misali beklenen fotolar nihayet geldi uzunca çaba sarfedip maddi manevi katkılarınla aracını oldukça farklı kılmışın mustafacığım sağlık afiyetle güzel sürüşler dilerim combo garajada foto bekleriz olmadı gündüz buluşmamız olursa çekim yapalım gözümüz gönlümüz açılsın.

sanki hala bişey eksik gibi geldi mustafa ama hala çözemedim .farlar değişince acaba o açık kapanırmı?

mustafa hayırlı uğurlu olsun gerçekten çok şık olmuş aracın kazasız belasız kullanman dileğiyle

3 cm düşüren orjinal yayları var bildiğim kadar onlar olur ben 4 cm alcatdım gayet raha ama spor amatisör kulan ma tavsiye etmem yaylardan sıkıntım yok ama sparco kulanderim ben suan kulanıyorum bi sıkıntı yok 8 aydır takılı ve uzun yol yapıyorum ama stabirize yolda biraz ses yapıyor ama olsun okadarda

orjinal mi var anlamadım corsa cnin olabilir aslında daha düşük

mustafa angelları takınca daha şık duracaktır msf97 de

Geri