MTV Zamlandı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MadeN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Geçen sene kasko bedeli üzerinden indirim yapıp bir alt dilimden ödemiştik. Bu yıl 5-6 tl ile kaçırıyorum indirimi. 200 tl karım olacaktı senelik...:p

Attan inip eşşeğe bineceğiz bu gidişle,bir de tüp takarız siyah film 3 numara :kop:

emrah abi içimiz yanıyor dur körükle gelme... :D

hani forum internasyonel ya Bahadir :D o yüzden yurttan seslerin disinda yurtdisindan sesler de var:D
Emrah valla bu laf kavgada bile söylenmez, Berkay'ı kalbinden vurdun :kop:
hic sorma Savas abi Berkayin gicik olacagini bile bile yazdim ama Berkayim (cigerim) bana gicik olmaz:D
abi bu araba fiyatlari ve vergileri de Türkiyede normal olsada binse herkes gönlüne güre.

2000 senesinin 12. ayında trafiğe çıkan 2001 model 1.8 vectra 11 yaşındamıdır 12 yaşındamıdır. eğer 11 sayılıyorsa yıllık MTV si 876 tl ; 12 yaşında sayılırsa 523 tl ödememiz gerekiyor. 12 dir inş :)

1,8lt vectranın tam olarak motor hacmi kaç? verdiğiniz fiyatlar 1800-2000cc arasındakiler için.

aracın ruhsatında model yılı kaç yazıyorsa o geçerlidir. hangi ayda çıktığına kimse bakmaz. 2001 model yazıyorsa zaten 12 yaşında oluyor araç ;)

1,8lt vectranın tam olarak motor hacmi kaç? verdiğiniz fiyatlar 1800-2000cc arasındakiler için.

aracın ruhsatında model yılı kaç yazıyorsa o geçerlidir. hangi ayda çıktığına kimse bakmaz. 2001 model yazıyorsa zaten 12 yaşında oluyor araç ;)

1.8 vetra nin motor hacmi 1799 cc Bahadir.

daha temmuzun taksidi yeni bitti ne çabuk geldi yaw...

Benim aracın bu yılki vergisi vergisi 576 TL. Kasko bedeli ise 11.000 TL. %5'inden fazla olduğu için bir alt dilimden ödeyeceğim. Doğru mudur? 99 Vectra 2.0 CD için bu bilgiler doğru mu?

Bir de alt dilim hangisiydi? Yaş olarak alt dilim mi, motor hacmi olarak alt dilim mi? Unuttum yahu! :)

Geri