sağol abi,çok rahatlattın beni.Benim katalizörde var ama içini boşalttırmıştım. Muayenede anlamıyorlar ve geçiyor. Bunu dert etmeyin sakın...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sağol abi,çok rahatlattın beni.Benim katalizörde var ama içini boşalttırmıştım. Muayenede anlamıyorlar ve geçiyor. Bunu dert etmeyin sakın...
niye bu kadar gözünüzde büyütüyosunuz bu muayeneyi arkadaşlar.
muayeneden kusursuz geçmesi arabanın çok iyi durumda olduğunu ispatlamıyor ki,
trafikte güvenliği tehlikeye düşürmemesi için belirlenmiş noktalar kontrol ediliyor sadece.
bisürü dökük hacı murolar falan da var muayeneden geçen.
Artık sahibinden.com'da da görürüz bu cümleleri, değerini arttırır belki aracın
Sürücülerin birçoğu TÜV muayenelerinin sıkı, fazla detaylı olmasından yakınırken, sorunsuz geçilen bir muayene sonucunda kendilerine verilen belgeyi "İSO-9001 veya TSE belgesi" gibi gururla kullanmaları gerçekten çok ilginç.
2.el satışta muayeneden yeni geçmiş olması avantaj tabi. ama arabayı, markayı üstün kılacak bişey de sayılmaz.
Eskikasa kardeşim, ben bu muayeneyi gözümde büyüttüm, çünkü yeterince geçemeyen ve 3-4 seferdir geçemeyen adam gördüm. Esnaf olduğum için zamanım kıymetli, randevulu bile olsa muayeneye ekstra 1 sefer daha gitmek benim için 2-3 saatlik bir kayıp demek.
Ayrıca muayeneden geçemeyen ve hurdaya ayırmak için işlem yaptıran 100 lerce eski aracın işlemlerini bizzat Trafik Tescil deki arkadaşım yapıyor. En azından İzmir özelinde bi dolu muayenede takılan eski araç olduğunu biliyorum.
Not: TÜVTürk Alman markalarına torpil geçiyor daha kolay vize veriyor diye bi söylenti var, ne kadar doğru bilemem ama İzmir 4. sanayideki ustaların çoğu bu kanıda. O yüzden Opelciler olarak şanslı sayılırız.
"Sürücülerin birçoğu TÜV muayenelerinin sıkı, fazla detaylı olmasından yakınırken, sorunsuz geçilen bir muayene sonucunda kendilerine verilen belgeyi "İSO-9001 veya TSE belgesi" gibi gururla kullanmaları gerçekten çok ilginç."ÖNEMLİ NOT: Ben Aracıma ISO belgesi aldım diye değil, 12 yaşındaki aracıma mutlaka bi kusur bulurlar, bi defa daha gitmem gerekir diye bir beklenti içinde olduğumdan, mutluluğumu paylaşmak adına bu konuyu açtım. Yoksa Almanya da yaşadığım dönemde TÜV ten 2. el lastik alıp, aracı türk arkadaşların atölyesinde üstünkörü toplayıp çok araç geçirdik.