Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
budoka link' Alıntı:sanırım bu cihaz hd değil... görüntü çok text tabanlı geldi bana... birde görüntüyü incelemek lazım... sizi dvd kalitesini denedinizmi? ses çıkışı nasıl acaba?
http://www.umayelektronik.com/dejampe link' Alıntı:sitesi henüz yeni yapılıyor sanırım pek bilgi yok teknik özellikler nedir ? ekran kaç inç işlemcisi nedir ? hiçbir bilgi yok...
MMB link' Alıntı:Arkadaşlar bende bilginiz üzere aracımda cyclone vardı aracımı satacagım için çıkarmıştım satışa sunmuştum bazı nedenlerden dolayı aracımı satmaktan vazgeçtim ve navimate marka cihazı opel odakta taktırdım.Cyclone dan çook çook daha başarılı menü leri olsun hızı olsun ve ekran kalitesi çook daha iyi
1.Ekran HD
2.Çok hızlı çalışıyor
3.Ekran arayüzü çok başarılı kaydırmalı
4.cyclone ara bir ekranın renkleri matlaşıyordu aracımı kapatıp acmam gerekıyordu
5.Cyclone bir müzik veya mp3 dinlediğimde ses sanki daha kısık ve kalitesiz geliyor sonuna kadar açmış olsamda bunda öyle bir sorun yok.
6.Torpidoda fazladan usb girişi ve direk iphone veya ipod baglantısı var ve aynı zamanda sarjda oluyor.
7.Cylone bluetooth üzerinde konuşma yaparken karşı tarafa ses iyi gitmediğinden kullanamıyordum şuanda öyle bir sorun yok.
8.Ekran hassasiyeti bana daha iyi geldi.
9.mavi renkteki teması gerçten insignia çok güzel yakışmış
10.Geri vites kamerası kalitesini görmeniz lazım.
resımlerini isterseniz paylaşabilirim sormak istedikleriniz varsa burdan sorabılırsınız.
Kesınlıkle navimate i tavsiye ederim.