Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
paylaşın da ürünü tanıyalım....tunc link' Alıntı:Güzel bir navigasyon odak garage olarak montajı yapılmaktadır.İstenildi takdirde resim paylaşabilirim.
tunc link' Alıntı:Güzel bir navigasyon odak garage olarak montajı yapılmaktadır.İstenildi takdirde resim paylaşabilirim.
Evet kullanabiliyorsun opel odakta tarık beyden fiyat alabilirsiniz.wings35 link' Alıntı:bu cihazı nereden ve kaça aldınız. ben ankaradayım almak istiyorum. birde benim aracımda orjinal usb yok. cihazın kendi usb sinden müzik dinlerken aynı anda gps kullanılabiliyormu??
saygılar
tarık abi resimleri bekliyoruz :tunc link' Alıntı:Güzel bir navigasyon odak garage olarak montajı yapılmaktadır.İstenildi takdirde resim paylaşabilirim.
sedat07 link' Alıntı:arkadaşlar bugün bende navimate taktırdım gerçekten çok güzel ve sorunsuz cihaz fakat bluetooth bağlantısı nasıl yapılıyor anlamış değilim. yardımcı olursanız sevinirim
teşekkürler ben şifreyi ilk önce telefona yazıyordum o yüzden olmuyormuşwings35 link' Alıntı:önce telinizdeki bluetooth açın. sonra aracınıza geçip navimate den bluethooth menüsünü açın oradan eşleştir deyin şifre 0000 - 1234 ikisinden biriydi galiba...