Nazarımı Oldu Dersiniz ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan GeNcO
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bişey olmaz 15 gün içinde 46tl öde makbuzu arabaya tak bi daha yasarsan benzer bi olay daha yeni yedim polis abi el-insaf dersin belki yırtarsın:) afilli bir ceza yemişsin.. bu arada benzer bi olay yaşadım ben bilidiğin park sis geziyorum bir baktım polis cevirmesi farları yakıyım derken cektık saga fırsat olmadı..
polis- farların yanmıyor ne iş?
ben- nasıl yanmıyor olur mu öle şey.. (indim baktım yanmıo:))
polis-yanmıo işte..
ben-bi kapatıp açıyım bunlarda balans varya ondan bazen kesiklik yapıo..(açtım) YANDI MI??
polis-iyi neyse alkol var mı bi bakalım... zaten alkol yok öle yırtmıstım..:)
geçmiş olsun..

Allah beterinden saklasın kardeşim... Dikkatli olmak lazım park sis sakıncalı oluyor bazen bırak onların gözünü alsın :)

Park sis tehlikeli tabi kıbrısta full time açıktıda türkiyede trafik denetlemenin olduğu mahallede olunca daha eve gelmeden kapatıyorum çünkü bizim sokağa girince ya motorlu ekip yada normal ekip kesin rastlıyor :D

Geçmiş olsun, kıssadan hisse, demek ki orjinalden şaşmamak lazım, çünkü sürücüler film, angel, xenon gibi orjinal olmayan eklentiler yüzünden polislerle daha sık görüşmek zorunda kalıyorlar :).

gecmıs olsun mert far motorunu taktırdınmı ayarsızlık ondan ve ıce dışa far ayarından kaynaklanıyor :D

ben bir şeyi anlamıyorum. aracımda orjinal sis farı mevcut. ben akşam üzeri parkları ve orjinal sis farı ampüllerini yaksam yasak mı şimdi.

gecmıs olsun mert far motorunu taktırdınmı ayarsızlık ondan ve ıce dışa far ayarından kaynaklanıyor :D
burak abi far ayar motoru yokki angellarda orjinaldekileri nasıl bağlayacaz onlara ? :D

Bu arada Katkılarından dolayı çok Teşekkürler :)

ben bir şeyi anlamıyorum. aracımda orjinal sis farı mevcut. ben akşam üzeri parkları ve orjinal sis farı ampüllerini yaksam yasak mı şimdi.

aynen öyle polis elime verdi yasa kitapçığını banada okuttu sisli hava ve sağnak yağışta açabilirsis sisleri :)

Allah beterinden saklasın kardeşim... Dikkatli olmak lazım park sis sakıncalı oluyor bazen bırak onların gözünü alsın :)

aynen abi bu saatten sonra elim alışkanlık yapmış açmışım farkında olmuyorum polis dedektörü gibiyim uzaktan gördüğüm anda hemen farkediyorum :)

far ayar motoru orjınaldekı far dan cıkarcan sonara takcan sen cok ceza yersın oyle yada far ayar yerı var motorun gırdıgı yerde ayar somonu var :D

Geri