Nazarımı Oldu Dersiniz ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan GeNcO
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
hayır abi far motorunu takabilceğimiz biyer felan yokki farda :S
nasıl yok allah askına delırtcenız benı catıda hurda far takımım var sonar bulursam resımlıycem yada araba ustunde cekcem far motor yuvası var cevırmelı ıcınde ufak vıda var cıkartın sokun farı gorcen onu cıkar motoru tak olay bu mercek ayarı somon yapıyor nbaya bı cebırmen lazım mercek saga sola yanasıyor ıce dışa ayar :D:D

nasıl yok allah askına delırtcenız benı catıda hurda far takımım var sonar bulursam resımlıycem yada araba ustunde cekcem far motor yuvası var cevırmelı ıcınde ufak vıda var cıkartın sokun farı gorcen onu cıkar motoru tak olay bu mercek ayarı somon yapıyor nbaya bı cebırmen lazım mercek saga sola yanasıyor ıce dışa ayar :D:D

tamam abi yarın fotoları çekip koycam :)

Vay, vay... Sırf farlar için ta sanayiye akşamın karanlığında kalk git :D Eh tabi, ben de sabredemeyip teyibi bağlatmaya gitmiştim de elektrikçi yakmıştı. Ama sanayide değil YAMPAŞ'ın yakınında bi elektrikçi vardı.

Neyse olur böyle şeyler, dikkat etmek lazım.

978624042009017.jpg

Resimleriniz arasında farı gösteren sadece bu var ekledim :)

Estetik kısmını bilmiyorum ama çok fazla gün ışığını görmeden oda koşullarında çalışan insanlarla konuştuğum zaman geceleri araç kullanırken zorlandıklarını ifade ediyorlar bir nevi gün ışığına çıktıkları zamanda durum böyle imiş gözlerinin uyum sağlama süreci bakımından. Bende benzer çalıştığım için bunu arkadaşlarıma sorma gereği duydum ve gerçekten halojenmi diyorlar zenon mu neyse acayip gözümüzü alıyor birde sisleri açınca kapat gözünü sür tarlaya daha iyi :)

Geri