Necvox Destek

Ynt: Necvox Destek

sahinakpul link' Alıntı:
müzik çalabiliyorsunda abi video açamadım ben
bende oyle bi sey olacagını sanmıyorum ama adam ılanda telefondakı bılgısayardakı videoları arabadan bluetooth la ızleyebılıyosunuz yazmış

müzik çalıyorda video oynatır mı bir fikrim yok ben öyle birşeye raslamadım en azından

bulent_tnt link' Alıntı:
bende oyle bi sey olacagını sanmıyorum ama adam ılanda telefondakı bılgısayardakı videoları arabadan bluetooth la ızleyebılıyosunuz yazmış

abartmış galiba abi :)

bluetoot dan sadece telefon görüşmesi alabilir ve müzik dinleyebilirsiniz

Aracım serviste Naxvox ile ilgili bir işlem gördü.Bıraktığımda, NAV çalışırken müzik dinleyebiliyordum.USB den çalan müzik duyulabiliyordu, radyo NAV açıkken arka planda duyuluyordu.Şimdi NAV'i açınca herşey kapanıyor.Bunu nasıl düzeltebilirim?

navigasyon ekranında boş biyere dokunun yukarda solda kilit işareti var ona basın aşağıdan istediğiniz menüyü seçin ve gps'i gör butonuna basın kolay gelsin

PysCo link' Alıntı:
navigasyon ekranında boş biyere dokunun yukarda solda kilit işareti var ona basın aşağıdan istediğiniz menüyü seçin ve gps'i gör butonuna basın kolay gelsin
Hocam gps i gor butonu hangisi?Cok tesekkur ederim.

slm bendede nscvox 9833 war 1 hafta oldu taktıralı..bendeki sorun araba kontagı açıldıgında sistem otomatik olarak kaldıgı yerden baslamak için acılıyo buraya kadar sorun yok ama asıl ekran gelince navi radyo usb vs ne olursa olsun ekranda yazılar çizgi çizgi çıkıyo hiçbişey okunmuyo. sistemi kapatıp açıyorum düzeliyo bu nedenle hep açıp kapatmak zorunda kalıyorum nedendir acep?

Geri