Ynt: Necvox Destek
Süper çok iyi anladım teşekkür ederim.PysCo link' Alıntı:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Süper çok iyi anladım teşekkür ederim.PysCo link' Alıntı:
ppstr link' Alıntı:Merhaba, necvox takılınca CD400 ile yapılabilen herşeyi yapabiliyor muyuz? Direksiyondan sesli komutla telefon araması, sesli rehber girişi, iphone menülerine ulaşım gibi... araç menüsünün tamamı destekleniyor mu? Bir de konsoldaki tuşlar destekleniyor mu? radyo tuşuna yada favorilere tıkladığımda necvox destekliyor mu? ya da klima tuşlarıyla oynağımda ekranda takip edebiliyor muyum? yine şarkılar arası seçimi sadece dokunmatik değilde konsoldaki orta tuşu çevirerek yapabiliyor muyum? CD400 ün genel olarak kullanımından memnunum ama hem estetik hem de navigasyon amaçlı necvox düşünüyorum.
cyclone da direksiyondaki kumandadan ya da ileri geriden bir sonraki bir önce şarkı seçilebiliyorbulent_tnt link' Alıntı:Ortadaki buyuk dugmeden sarki secilmiyor amma o dugme ileri geri sarmaya yariyor.
Ortadaki buyuk dugmeye basip album sarki seciliyormu. Yenilerde yokastraowner link' Alıntı:benim necvox eski sistem yani cyclone gibi olduğu için cd400 üzerinden çalışıyor ve cd400 ün bütün özellikleri çalışıyor