- Konuyu Başlatan
Ynt: Neden Astra j yi seçtiniz?
Güzel seçim...
Conqueror55 link' Alıntı:Ben çok araştırma yaptım. Toyota Corolla, Honda Civic, Renault Megane, Citroen C4, VW Jetta ve Opel Astra arasından birisini alacaktım. Hepsinin bayilerini dolaştım. Toyota yakıt olarak çok yakıyordu ve dizaynı beni hiç etkileyemedi. Honda o fiyata değmeyecek bir arabaydı. Renault zaten malum kalite yönünden kaybediyordu. C4'te biraz kararsız kaldım ama fransız almayacağım dedim. Ayrıca da dizaynı hoşuma gitmedi. VW Jetta ile Astra arasından bir seçim yapmaya karar verdim. Yeni Jetta'ların çıkmasını bekledim. Bayiiye gelince hemen gittim inceledim. Öncelikle kasası çok büyük geldi bana. Corsa'dan sonra o kadar büyük kasa gözüm yemedi açıkçası Ayrıca da iç mekan kalitesi bana çok kötü geldi. VW lerde bariz bir kalite düşmesi var bence. ESki kasa Jetta çok daha iyiydi bence.
İşin özü ben Astra J'yi görür görmez aşık olmuştum zaten. Diğerlerini incelemem daha çok içimi rahatlatmak içindi. Aslında başından beri Astra J alacağımı biliyordum. Sadece bagajının çok büyük olmaması beni tereddütte bırakmıştı ama sonradan yeterli olduğuna karar verdim ve Astra J aldım. İnşallah bu Cumartesi birbirimize kavuşacağız. Gerçekten çok heyecenlıyım. Bu haftanın bitmesi için sabırsızlanıyorum. İnşallah bu aracı seçtiğim için pişman olmam...
Güzel seçim...