Ynt: Neden Astra j yi seçtiniz?
güzel bir tercih yapmışsınz, aracınz hayırlı olsun güle güle kullanın
güzel bir tercih yapmışsınz, aracınz hayırlı olsun güle güle kullanın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hayırlı olsun aracınız, sizi kısaca tanışma odasına da alabilir miyiz ?kocabebek_66 link' Alıntı:Ankarada gezmediğim bayi kalmadı. wavesinden skodasına hondasından renosuna niisanından pejosuna citroeninden fiatına... 2004 dizel corsam vardı ve baya bi masraf acmıştı bana. bi daha opelmi asla diyordum..... ki yeni astrayı gördüm.... daha sonrası... 1.3 dizel cosmo beyaz cd500 navi deri döşeme sonruuf... hiç araçtan inesim gelmiyoo.. Allah herkese nasip etsin inşallah...
sn. drbatuhan öncelikle hoşgeldinizdrbatuhan link' Alıntı:2006 yılından beri satmaya kıyamadığım asla değiştiremediğimn audi a3 aracımı yakın arkadaşım 1.6 115 AT cosmo almasıyla birlikte bayiiden ilk gün benim kullanarak çıkartmam sebebiyle 5 gün içinde sattım ve şuan 1.4 turbo cosmo AT aracıma ben de aşığım..
tek üzen tarafı benzin tüketimi , audiden de önce 2004 astra G njoy aracım vardı opele yakınlığım hep vardı zaten ama yeni astra kesinlikle bir aşk..
Orko link' Alıntı:İlk görüşte aşk. Birde üstüne üstelik rakiplerine göre uygun fiyat ve zengin donanım. Onu görünce düşünmeye bile gerek kalmadı. İnternette bir iki saat diğer arabalarla kıyasladım. Diğer markaların bayilerini bile gezmedim. Sonra opel bayilerine telefon açmaya başladım elinizde araba varmı diye .Tabi hepsi olumsuz cevap! Sonunda opel gerçek var deyince soluğu orada aldım. sport istiyordum ama 1.4T sadece enjoy plus hakim gri var dedi.Renk zaten hoşuma gidiyordu Sport için 2 ay beklemeniz gerekecek dediler.Nerde bende o sabır bulmuşum aracı kaçırırmıyım hemen aldım (29 mayıs 2011).Aşk bu başka birşeye benzemez. Birde bugün araca kapı içi led ,dikiz altına led, ayak bölgesine led yaptırdım. Astra ya bir daha aşık oldum. 1996 dan beri üç defa sıfır corolla aldım ama ilk defa bir araç bana bu kadar keyif verdi.