neden max hız derler

corsayla max 120-130 diyim onda bile tedirgin oluyorum..sonuçta arabanın boyutları belli.

vay be gençlik işte. Ben 96 senesinde 92 model Corsa A 1.4S arabamla (yarış kırmızısı) 210 km ye çıkıyordum çeşme otobanında. Arabanın silecekleri ve dikiz aynaları zangır zangır titriyordu, ama hiç tedirgin olmuyordum. Hatta ibre neden 200 de bitiyor diye söyleniyordum kendi kendime.

Not: O zamanlar çeşme otoyolu yeni yapılmıştı, otoyol polisi yoktu :D

sevgılı arkadaslarım vıdeoyu buldum ama nasıl buraya koyucamı bılmıyum ama ıstıyene msn yoluyla yolluyabılırm kut dıye 250 ye nasıl ındını goruceksınız ondan sonra yorumlarınızı beklıyurm bı sapma olmadıgını dunuyurm cunku arac sureklı ankara ıstanbul arasınd agıdıp gelıyordu bende ınanamadım han 59 typar ı bılen bılır ne kadar yuklu oldugunuda bılırler once o gecıyor benı 260 da kalıyor ben devam edıyurm hesabını sız yapın merak eden varsa han 59 sahıbı gokhanla konusturabılırm telefon aracılıyla yalan yok yanı neyse o 93 model opel vectra gt makınası guzel acılmıs bı egzos bı hava filitresı vardı o kadar baskada bırsey yapamadım arabayı sattık

540 bındekı arac saka gıbı ama gercek baskası soylese once dusunurm ama yasıyan bılır herkez bırsey anlatır abartır ama abartılıcak bırsey yok 260 kalıyor typar ben gecıp gıdıyurm yanından gokhan bıle ne yaptınız dıye soruyor bıze halbukı hıc bır sey yapılmadı uzerınde f 28 5 ılerı sanzuman vardı ve dıger vectra 94 gt onu bıle gecıyordu top speed de sıkıstırdıgımız halde makına kut dıye kadrannı kapatıyordu neyse saygılar fazla konusmaya deymez bende anlatmayı sevmem boyle seyler yasadıgım ıcın paylasmak ıstedım sızınle :D:D:D

yarın yalcın abıye ızlettırm ben vıdeo yorumu o yapar :D:D:D

hava filtresi ve egsozun artısının yanında, type-R' ın hava boşluğundan da yararlanılmış ayrıca yol ve hava şartları da daha önce verdiğim teorik değerlerin yükselmesine etken olmuştur...

çok riskli de olsa güzel bir adrenalin,
ama tüm önlemlerin alınarak bu adrenalini yaşamanızı tavsiye ederim...

benım hayatım zaten extreme pro snowboard pro skateboard pro wake board serbest dalıs tırmanma drıft :) hayat bır eylence ya sen kazanırsın ya o şavaşmaya devam :)

benım bıldıgım ılk uretımde bı aracı alıp dyno makınasına baglayıp orda dırek motorun gucunu test edıyolar ondna dolayı orakamlar cıkıyo

Geri