kadran ile gerçek hız arasında fark vardır.karayollarında hızınızı gösteren cihazlarda bunu test edebilirsiniz...
bende 100 km de 7 birim sapma varmış ölctük yani 93 ile giderken aslında 100 le gidiyormusum...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kadran ile gerçek hız arasında fark vardır.karayollarında hızınızı gösteren cihazlarda bunu test edebilirsiniz...
bunun olması imkansız. ozaman ben 110km hızla giderken radara girip ceza yememem gerekiyordu
nissan navara aracımla geçen ay antalyaya giderken hız sabitleyiciyle hızımı tam 110km sabitledim ama ıspartada radara girmişim. polis durdurdu ve tam 112km hızla radara girdiğimi söledi. buda demek oluyorki kadranda yazan hızla dışardan x ışınıyla ölçülen hız aynı.
bu arada navarada yazan son hız 160km dir ama ben 220km hemde düz yolda (ankara otobanında bolu batı çıkışı civarında) yaptım.
biz vectra gts le 270 göremedik sen nasıl 150 beygirlik arabayla 273 görmüssün cok merak ettim videoyu koyda izleyelimbenım vecra gt ı le 273 gordu saka gıbı ama gordu vıdeosu bıle var bulursam ıstıyene yollarımm typar 260 da kalıyordu ben yuruyordum hala arac 540 bındeydı sımdı ızmıre dolasıyor araba
biz vectra gts le 270 göremedik sen nasıl 150 beygirlik arabayla 273 görmüssün cok merak ettim videoyu koyda izleyelim