neden max hız derler

bunun olması imkansız. ozaman ben 110km hızla giderken radara girip ceza yememem gerekiyordu :):):)

nissan navara aracımla geçen ay antalyaya giderken hız sabitleyiciyle hızımı tam 110km sabitledim ama ıspartada radara girmişim. polis durdurdu ve tam 112km hızla radara girdiğimi söledi. buda demek oluyorki kadranda yazan hızla dışardan x ışınıyla ölçülen hız aynı.

bu arada navarada yazan son hız 160km dir ama ben 220km hemde düz yolda (ankara otobanında bolu batı çıkışı civarında) yaptım.

iyide 110 zaten yasal sınrıın üzerine

100km sınır yüzde 10 da pay veriyo polisler 110 1km de gecsen affetmiyolar bende 113 le girmiştim en iyisi sabitleyicisi 105-110 arasına sabitlemek

birde navaraya dikkat etmek lazım tipi benim favori pick up ım

ama biraz oynak bide güvnelik 2 yıldızı zorla aldı aşırı saglam darbe alınca esnemiyo içeri çok G kuvveti biniyo kazasız hayırlı sürüşler

meftun küçük falan dicene 185likleri tak bak ozaman yüksek hızda güven veriomu vermiomu görüşelim ok

kadran ile gerçek hız arasında fark vardır.karayollarında hızınızı gösteren cihazlarda bunu test edebilirsiniz...

tüm markaların yasalar gereği kadran ile gerçek hız arasında % 5 ila % 11 sapma payı bırakmaları gerekmektedir.

%10 sapma payı veren Toyota'da kadranda 100 gerçekte 90 km/sa ile gittiğinizi gösterir. 200 ü gördüğünüzde aslında 180 ile gidiyor olursunuz..

bir otomotiv makine mühendisi olarak söylemek isterim.

ben trafik levhasındaki radarla ölçtüm 78 / 78 hiç sapma yok

benım vecra gt ı le 273 gordu saka gıbı ama gordu vıdeosu bıle var bulursam ıstıyene yollarımm typar 260 da kalıyordu ben yuruyordum hala arac 540 bındeydı sımdı ızmıre dolasıyor araba :)

benım vecra gt ı le 273 gordu saka gıbı ama gordu vıdeosu bıle var bulursam ıstıyene yollarımm typar 260 da kalıyordu ben yuruyordum hala arac 540 bındeydı sımdı ızmıre dolasıyor araba :)
biz vectra gts le 270 göremedik sen nasıl 150 beygirlik arabayla 273 görmüssün cok merak ettim videoyu koyda izleyelim

biz vectra gts le 270 göremedik sen nasıl 150 beygirlik arabayla 273 görmüssün cok merak ettim videoyu koyda izleyelim

görmüştür inanırım gt ye bende bindim 260 ı gördük motor iyi açılmışsa niye olmasın bi zamnalar bende toyota pickup vardı ibre 160 dı ben sona dayıyordum dahada gidiyordu motorla alakalı

rüzgarı arkasına alan hafif bayır aşagı gt ivme hiç azalmadan hızlanıyo 240 kadar deniyorum yol bitiyo bide tırsıyoda insan ibre sondayken

eger sanzıman müasaitse bu kadar yüksek hızlara çıkar araba

Bende Izmir Otobaninda Hayatimda Ilk Ve Son Defa 250 Yi Gördüm Vectra 2.0 Gls Ile Bi Daha Mi Asla.... Ama O Zamanlar Yeni Vectralarin Yeni Yeni Türediği 1996 Yiliydi... şimdi Yaşlandik 2 çocuk Sahibi Olunca Hiz Miz Kalmadi... şimdi En Fazla 180-200

Geri