nerde corsa lar....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Satışlar şu an durgun seyretmekte,her zaman olduğu gibi yaza doğru sayıca artmakta olan bir grafiğe kavuşur sanırım.Yollarda ben de pek rastlayamıyorum.Tabi fiyatlarının emsallerine göre biraz yüksek olması da insanları etkiliyor olabilir...

her gün görüyom. yoksa hergün o arabaya mı biniyom :D şaka maka bende kendi arabam dışında artık bolca görüyorum corsa d izmirde çok var

O fiyatlarla biraz zor satar nerdeyse astra parası,ya astra ucuz yada corsa pahalı ..

Astra ucuz bence opsiyonel özelliklerden bazılarını standart yapıp fiyatı arttırmaları lazım bence

Bursa da çok görüyorum, hele kırmızı rengi çok yakışıklı gerçekten ama agırlıkta gri ve beyaz renk satılıyor sanırım

coRSac' Alıntı:
O fiyatlarla biraz zor satar nerdeyse astra parası,ya astra ucuz yada corsa pahalı ..

komple kasa değişti normaldir..yani astra yanında eski kalıyor biran önce astrada değişmesi lazım bence şu halde astra corsadan çok çok daha ii diil..;) hee bu arada ist yeteri kadar war..

Ben o arabaya para verip almam..Benim gibi düşünen corsa'cıların sayıları biraz fazla ise bu araba tr'de satmaz...

yaw hocalar o arabaya o fiyatlar werilirmi yawww
yazık günah wallaa!!o kadar para wercen birde arka camlar hala manuel we arka tekerler de hala kampana....olcak işmi yaww
bence pejo 207, yeni corsa d den çok daha karizmatik duruyor!!!:D :D

mematibaş' Alıntı:
yaw hocalar o arabaya o fiyatlar werilirmi yawww
yazık günah wallaa!!o kadar para wercen birde arka camlar hala manuel we arka tekerler de hala kampana....olcak işmi yaww
bence pejo 207, yeni corsa d den çok daha karizmatik duruyor!!!:D :D

abi inş dalga geçiyosundur. tasarım herkezin zevkine göredir ama 50km/h hızla corsa ile 207 yi birbirine kafadan yapıştırsak emin ol kipejoyu bi dahakine konserve olarak kullanırsın. pejoların hepsi aynı kardeşim ne motor var ne kaporta. vasat! aradaki 7-8 milyarlık fiyat farkı kesinlikle çok büyük şeyler yaratıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri