nerde corsa lar....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mematibaş' Alıntı:
yaw hocalar o arabaya o fiyatlar werilirmi yawww
yazık günah wallaa!!o kadar para wercen birde arka camlar hala manuel we arka tekerler de hala kampana....olcak işmi yaww
bence pejo 207, yeni corsa d den çok daha karizmatik duruyor!!!:D :D

her zaman ben corsa derim tercih meselesi ama opel daha güzel bence
bizim memlekette çok war yeni corsa

buraki' Alıntı:
abi inş dalga geçiyosundur. tasarım herkezin zevkine göredir ama 50km/h hızla corsa ile 207 yi birbirine kafadan yapıştırsak emin ol kipejoyu bi dahakine konserve olarak kullanırsın. pejoların hepsi aynı kardeşim ne motor var ne kaporta. vasat! aradaki 7-8 milyarlık fiyat farkı kesinlikle çok büyük şeyler yaratıyor.

sonuna kadar arkandayım..astradaki aynı kalite yeni corsadada war.hem ne diye 207le bir tutuyorsunuz ki 207 arabamı_??:kop: :kop: hem sınıfındaki arabalar 5e katlar o beğenmediğiniz araba!!!..yazakadar herşey belli olur zaten

olmaz olurmu malatya trafıgınde bile sürekli rastlıyorum tabi c modeline göre daha az

Ben corsad nin tek kapı +opc body+helezon kitli modeline hayranım özellikle kırmızı olacak fakat fiyatları cok yuksek diğer sınıf arkadaslarına göre ,nerdeyse miniye yaklasıyor..En az 3000 bin ytl fiyat kırmaları lazım..

buraki' Alıntı:
abi inş dalga geçiyosundur. tasarım herkezin zevkine göredir ama 50km/h hızla corsa ile 207 yi birbirine kafadan yapıştırsak emin ol kipejoyu bi dahakine konserve olarak kullanırsın. pejoların hepsi aynı kardeşim ne motor var ne kaporta. vasat! aradaki 7-8 milyarlık fiyat farkı kesinlikle çok büyük şeyler yaratıyor.

Opelide çelikten yapıyorlarya...Ondan bişe olmaz...:kop:

ewet doğru opel çelikten aslında çok ii bi fikir yaaa arçelik'in çelik ini reklamda oynatsınlarr:kop: :kop: bu arada hiç yakından baktınızmı D ye C ye gore baya bi havalııı sınıfında yine kasırga gibi esecek geniş ferah motor ve sanzıman da iyi deniyor bunda belki şu meshur direksiyon kutu olayını çözmüşlerdir birde fiyatlar aşagı yukarı aynı corsa 207 clio falan avrupa da degişmiyo bence bi şansı hak ediyor CORSA D umarım sahiplerini üzmez:bisiklet: :bisiklet:

İskenderun da bile sürüsüne bereket var...Bizzat 207 hdi alıp kullanmış olan kuzenim Corsa D yi test eder etmez satıp Corsa D aldı.Pejo da arabamıymış ne salakmışım o arabaya para vermişim diyor şimdi...Bende dalga geçiyom kuzi çiftlikte pejo 103 motosikletim var senin araban da 207 diye arada 104 sayı var dandiklik burada diye eheheeehhe :)

Boğaziçi köprüsü girişine gördüm bitane beyaz trafikte su kaynatmıştı yalnız kaput açıktı ve dumalar (muhtemelen su buharı) çıkıyordu canım sıkıldı doğrusu görünce o halde.Bu arada şahsen ben 35.000 ytl verip corsa c'mon alcama gider 2. el cdti bi astra alırım trafikte az görülmesinin nedeni benim gibi düşünenlerin çoğunlukta olmasından kaynakalanabilirmi acaba ?

faithless1905' Alıntı:
İskenderun da bile sürüsüne bereket var...Bizzat 207 hdi alıp kullanmış olan kuzenim Corsa D yi test eder etmez satıp Corsa D aldı.Pejo da arabamıymış ne salakmışım o arabaya para vermişim diyor şimdi...Bende dalga geçiyom kuzi çiftlikte pejo 103 motosikletim var senin araban da 207 diye arada 104 sayı var dandiklik burada diye eheheeehhe :)
abi 207 yi denemedim de 206 307 kamyonlar sollar yolda bukadar agır araba olamaz yaaa ben alcaktım hatta anlastım birisiyle allah razı olsun bi abimiz var altımdan girdi ustumden cıktı vazgecirdi saolsun varolsun yani :)

bende cmoncuyum çok memnunum biz para vererek aldık ama almak istemeyenlere saygı duyarım.bende c kasayı beğenmiyorum ama para veripte almam demiyorum!!!
saygılar...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri