nerde corsa lar....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mematibaş' Alıntı:
yaw hocalar o arabaya o fiyatlar werilirmi yawww
yazık günah wallaa!!o kadar para wercen birde arka camlar hala manuel we arka tekerler de hala kampana....olcak işmi yaww
bence pejo 207, yeni corsa d den çok daha karizmatik duruyor!!!:D :D

sen bu kafayla gidersen daha çokkkk konu açarsınız hangi arabayı alıyım diye.bukadar beğeniyosan al bi 207 de gör ne problemlerin olacak!!!

buraki' Alıntı:
abi inş dalga geçiyosundur. tasarım herkezin zevkine göredir ama 50km/h hızla corsa ile 207 yi birbirine kafadan yapıştırsak emin ol kipejoyu bi dahakine konserve olarak kullanırsın. pejoların hepsi aynı kardeşim ne motor var ne kaporta. vasat! aradaki 7-8 milyarlık fiyat farkı kesinlikle çok büyük şeyler yaratıyor.

Kimseye lafım yok,ama kişisel olarak Fransız arabalarından hoşlanmıyorum,kötülemiyorum ama iyi olmadığını düşünüyorum.Ayrıca konserve konusunda hemfikiriz.Opel ve Volkswagen gibi markalarla aynı kalitede olmadığını biliyorum ayrıca,yelpaze geniş tabi.Herkes istediğine istediği parayı verir.Alıcılar ve satıcılar her zaman bi şekilde buluşur.Bilmiyorum kaç kişi biliyor ama,

Astra H 1190 kilo (110hp) 1.6 motor
Corsa D 1160 kilo (75hp) 1.3 motor

Siz dua edin arada fiyat farkı var,adeta komedi :)

Lütfen Astra'ya Corsa'ya kötü söz söyletmeyelim,onlar bizim canımız yahu...

corsaDistorsiyon' Alıntı:
Kimseye lafım yok,ama kişisel olarak Fransız arabalarından hoşlanmıyorum,kötülemiyorum ama iyi olmadığını düşünüyorum.Ayrıca konserve konusunda hemfikiriz.Opel ve Volkswagen gibi markalarla aynı kalitede olmadığını biliyorum ayrıca,yelpaze geniş tabi.Herkes istediğine istediği parayı verir.Alıcılar ve satıcılar her zaman bi şekilde buluşur.Bilmiyorum kaç kişi biliyor ama,

Astra H 1190 kilo (110hp) 1.6 motor
Corsa D 1160 kilo (75hp) 1.3 motor

Siz dua edin arada fiyat farkı var,adeta komedi :)

Lütfen Astra'ya Corsa'ya kötü söz söyletmeyelim,onlar bizim canımız yahu...

:alkis: :rock :good: aynen öyle!!!

İstanbulda var bayağda genelde 5 kapı modeli fıyatları yuksek bıraz daa kımse yanasmıyor herhalde almaya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri