Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar bugün gezdim baktım araştırdım ve corsa almaya karar verdim beyaz rengi istemediğim için ayın 20 sine kadar bekleyeceğim aldığım zaman ilk işim fotoları çekip buraya koymak olacak bu arada 1.3 70hp corsa aldım. en uygunu buydu benim için
Arkadaşlar bugün gezdim baktım araştırdım ve corsa almaya karar verdim beyaz rengi istemediğim için ayın 20 sine kadar bekleyeceğim aldığım zaman ilk işim fotoları çekip buraya koymak olacak bu arada 1.3 70hp corsa aldım. en uygunu buydu benim için
Bence bugüne kadar ki en uyduruk corsa olmuş. Renonun yeni cliosuna benzemiş hatta aynı nerdeyse aynı .Ne tip var ne özellik. 1.2 Twinport 30.000 ytl. Zaten renoyla opelin ticari araçları aynı yerde üretiliyomuş (minibüsler)
arkadaşım o renkli yol bilgisayarı deil,navigasyon..astrada da var yurtdışında..yurtdışındaki(örneğin almanyada) full corsayı gösteriolar hep..koltuk ısıtma bile var..