Nisan Ayı'nın Otomobili

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan UMUT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Nisan Ayı'nın Otomobili

• Kullanılan toplam oy
    238
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bence nisan ayının 2 tane birincisi olmalı, bu kadar oydan sonra hangisi kaybederse diğerine yazık olmaz mı:)

atilla abi ben de aynı şeyi düşünüyordum.. hatta berabere kalsalar keşke diyordum...
bu arada ne ara farkı açtı opc ??? daha dün akşam oylar 1 farklıydı sadece?

bence vectra ama bı sıkıntı var sonucta kımısının usrunde emek harcanmıs kımıs aracta stok halde bence ayırmak lazım bunu kı adıl bı secım olsun

atilla abi ben de aynı şeyi düşünüyordum.. hatta berabere kalsalar keşke diyordum...
bu arada ne ara farkı açtı opc ??? daha dün akşam oylar 1 farklıydı sadece?

bence bizim gibi düşünen çoktur. evet fark 1'e inmişti ama şimdi biraz açılmış.

OPC Çok hoş arkadaşlar ama çok emek harcanmış araçlarda var herkeze başarılar

Vallahi FB - GS maçından beter oldu yahu :D acayip bir çekişme var gerçekten,bu saatten sonra kaybetsem bile cidden önemli olan yarışmak ve heyecan duymak :) yarın son gün mü? yani bu akşam 00.00 da mı bitiyor yoksa yarın mı? :P

Vallahi FB - GS maçından beter oldu yahu :D acayip bir çekişme var gerçekten,bu saatten sonra kaybetsem bile cidden önemli olan yarışmak ve heyecan duymak :) yarın son gün mü? yani bu akşam 00.00 da mı bitiyor yoksa yarın mı? :P

Hakkaten:) Ben şimdiden başta Sen ve ceterisparibus olmak üzere katılan herkesi, sahip olduğunuz bu güzel araçlar için tebrik ederim. Allah her zaman kazasız belasız, keyifli sürüşler nasip etsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri