Nisan Ayı'nın Otomobili

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan UMUT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Nisan Ayı'nın Otomobili

• Kullanılan toplam oy
    238
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sadece emek olayı değil ki, bunun garantisi var, araca uyumu var. Bir aracın fabrika çıkışlı xenon farı var diye sonradan xenon taktıran daha mı çok emek vermiş oluyor? Ya da alım sırasında beğenip gücü yetip opc paket alan birine göre sonradan sanayide opc çizgileri yaptıran daha mı kıymetli? Bence bunlarda emek eşit. Mesela bence full donanımlı araç alma şansı, imkanı olan kimse "ben arabayı baz modeli alayım, diğerlerini kendim yapayım ona benzetirim" diye almaz, herkes arabası mümkün olduğunca orijinal olsun ister, full pakette olmayanları sonradan ilave ettirmeyi düşünür. Benim nacizane görüşüm bunlar, bence herkes nasıl olduğuna, ne zaman yapıldığına değil, arabanın son haline göre oy vermeli. Ben insignia, corsa opc ve vectra2.5 arasında kararsızım hala:o

o zaman parası olan biri ferrari alsın oylamaya bile gerek yok nası olsa birinci olacak...

oyum Vectra 2.5 V6ya gerçekten çok çelişkide kaldım :( 5 tane yarışmacı bence yetiyor hangisine atıcağıma karar vermekte zorlandım açıkcası ;) Eğer F kasa GSi orj. olsaydı oyum onaydı :o

Bu kadar tartışmaya gerek yok illa kategori olacaksa Stock ve Modifiye olarak iki kategori yetecektir. Ha kategori yapılmasa da sonuçta bu amatörce bir yarışma. Herkes gönlünden geçene oyunu verir kazanan belli olur. Sonuçta ölüm kalım meselesi değil bu, oy verenlerin zevkini yansıtan bir yarışma.Araçlarımız isterse hiç oy almamış olsun bu yüzden ondan soğuyacak insanlar da değiliz.

slm yeni üyeyim kendimi tanıttım arşivde inşallah çıkmıştır. valla bi corsa d sahibi olarak opc ye bittim ama v6 çok oturaklı gözüküyo oyum ona..

çok kaliteli ve özen gösterilmiş, hepsi çok güzel. kazasız belasız kullansın sahipleri.

evet bu kadar çok aracın aynı ay yarışması talihsizlik olmuş biraz, daha önce de arkadaşların yazdığı gibi her ay için bir sınırlama olması iyi olur. bu arada vectra arayı kapatmış:)

son 3 gün ve vectra 2.5 V6 - corsa opc çekişmesi iyice kızışmış :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri