nitro lpg

ekonomik nitro :D
ama yakıtla değil havayla karışması önemli diye biliyorum nitronun,
yanmadan ziyade fazla motora fazla hava sokmak değil mi nitronun amacı???

yanmayı artırmak nitronun amacı benim bildiğim

nitro oksit silindir içine girer ve çok soğuk olduğu için içerideki hava hacmini küçültür böylece daha çok hava girer silindire. bu da fazla oksijen demek yani. sonuç ateş=yakıt+oksijen. bir ateşi canlandırmak için oksijeni artırırsın olur biter. ;D

evet lpg tankına nitro konma meselesine gelince böyle bir olayı bir mustang de duymustum. ancak nitro motora düzensiz aktarılacagı için motor için pek sağlıklı olmaz diye düşünüyorum. nitro sistemleri incelendiğinde kontrol altında silindir içerisine gönderildiğini görürsünüz.

Son düzenleme:
nitro oksit silindir içine girer ve çok soğuk olduğu için içerideki hava hacmini küçültür böylece daha çok hava girer silindire. bu da fazla oksijen demek yani. sonuç ateş=yakıt+oksijen. bir ateşi canlandırmak için oksijeni artırırsın olur biter. ;D
:good: :good: :good:
aynı böyle biliyorum ben de
demekki nitroyu lpg tankına koyarsak içeri daha çok lpg alır :D:D:D

:good: :good: :good:
aynı böyle biliyorum ben de
demekki nitroyu lpg tankına koyarsak içeri daha çok lpg alır :D:D:D

evet onu unutmusum :D aksine daha az lpg alır ki ona lpg de denemez zaten :D büyük ihtimal o sırada katı hale geçer lpg zaten o basıncta sıvı halde birde nitro ortamı soğutur :D katı hale gecer :D

tek sorun homojen bi karışım elde edememek olur o zaman :)

tabiki homojen karısım elde edemezsiz madde halleri zaten farklı. nitro tankına lpg koysan donar direk.

abi al bi piknik tüpü yarısını boşalt sona git lastikçilerde nitrojen basıyolar basmayı dene sona ver çakmağı koy çaydanlığı uoohh hem keyif hem deney:):):kop:

sence piknik tüpüo basınca dayanabilirmi? :D yada şöyle söyleyim türkiyede bakım yapılmayan tüpler piyasa dolanırken bu ne kadar mantıklı :D deney olur evet bu. acaba nitro patlayınca kaç dakikada donarım falan :D

Geri