nnt bor power koyduracağım sonuçlar açıklanacak

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan imran
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
motor sesinin azalışını şöyle tarif edebilirim. 85 bindeki B kasa corsada motor sesini, sanki arabaya arkamı dönmüşüm gibi duyulmaya başladım.

Evet arkadaşlar bugün (17 haziran 2008) ntt bor power koydurdum. fakat arabayı ancak haftasonu uzun yol kullanacağım. haftasonundan sonra en başta da dediğim gibi yakıt tasarrufunu ve de sesin durumunu bildireceğim. yani pazartesi akşamı sonuçları yazarım. bostancı sanayi sitesinden aldım. 50 ytl motor için 50 ytl de şanzıman için 100 ytl.

"fiş almazsak indirim falan olmaz mı" dedim.

"kesinlikle olmaz fabrikadan aldığımızdan dolayı bunların hepsi faturalı" dedi.

bu iyiye işaretti. çünkü "tamam fiş kesmeyiz" deseydi taklit olduğundan şüphelenecektim. her zaman gittiğim tamirciye götürdüm. aramız çok iyidir tamircimle. benimle öyle bi dalga geçti ki.

"yahu" dedim "ben hep okuyorum forum sitelerinde, iett raporu var, orda da olumlu olarak bahsediliyo bu bor katkısından falan" dediysem de benimle iyice kafa buldu.

"kardeşim kim çıkarıyo bunları ya" dedi. motor katkısını koydurdum, şanzıman katkısını koyduramadım.

"kardeşim senin araban daha 20bin de ne gerek var yazık valla" dedi nuh dedi peygamber demedi koymadı bi türlü. neyse haftasonunu bekliyorum merakla, bakalım neler olacak.

şimdilik hayırlı olsun, aynen bnm ustamda sizinki gibi "ne gerek var daha yeni araba fln" diyip duruyo..

ama ben sabırsızlıkla pazartesi akşamını bekliyorum, sonuçları ve deneyimlerinizi paylaşmanız için...

kolay gelsin..

nnt bor power koyduracağım sonuçlar açıklanacak
Arkadaşlar yarın (17.06.2008) arabama (2006 corsa 1.3 cdti 21bin km) nnt bor power koyduracağım. çok araştırdım. bor power ın molekül büyüklüğü motor silk den daha küçük. üstelik %100 yerli. plasebo etkisine kapılmadan teknik veriler ışığında ne gibi değişikliklerin olacağını burda yazacağım. bunlar yakıt ve ses hakkında olacak. aracımın ne kadar yaktığını 2 hafta önce ölçtüm. depoyu fulledim, benzin tabancası attıktan sonra üstüne koydurmadım daha sonra ortalama yarısı şehiriçi yarısı da otoyolda olmak üzere 222 km yol yaptım. daha sonra aynı benzin istasyonu ve de aynı pompada tekrar fulledim, benzin pompası tık attıktan sonra üzerine koydurmadım. 34,95 de durdu. 35/222=0,158. yani km de 158 bin eski hesaba göre. nnt bor power koydurmadan önce sesi de ses kayıt cihazımın mikrofon kazanç hikayesini devreden çıkarıp rolantide motor kaputu açık ve 1.5 metre mesafeden 1 dakka boyunca kaydedeceğim. aynı işlemi nnt bor power kullandıktan sonra da yapacağım. daha sonra kayıtları bilgisayarımdaki ses işleme programına aktarıp. peak yani tepe noktalarının birbirine olan oranlarını hesap ederek burada sizlere açıklayacağım. yağ hakkında bir ölçüm yapamayacağım çünkü aracı yeni aldığım için henüz huyunu suyunu bilmiyorum. hepinize saygılar selamlar.

detaylı ve bilimsel analiz metodunuzu takdir ediyorum ve sonuçları 4 gözle bekliyorum,

Evet arkadaşlar bugün (17 haziran 2008) ntt bor power koydurdum. fakat arabayı ancak haftasonu uzun yol kullanacağım. haftasonundan sonra en başta da dediğim gibi yakıt tasarrufunu ve de sesin durumunu bildireceğim. yani pazartesi akşamı sonuçları yazarım. bostancı sanayi sitesinden aldım. 50 ytl motor için 50 ytl de şanzıman için 100 ytl.

"fiş almazsak indirim falan olmaz mı" dedim.

"kesinlikle olmaz fabrikadan aldığımızdan dolayı bunların hepsi faturalı" dedi.

bu iyiye işaretti. çünkü "tamam fiş kesmeyiz" deseydi taklit olduğundan şüphelenecektim. her zaman gittiğim tamirciye götürdüm. aramız çok iyidir tamircimle. benimle öyle bi dalga geçti ki.

"yahu" dedim "ben hep okuyorum forum sitelerinde, iett raporu var, orda da olumlu olarak bahsediliyo bu bor katkısından falan" dediysem de benimle iyice kafa buldu.

"kardeşim kim çıkarıyo bunları ya" dedi. motor katkısını koydurdum, şanzıman katkısını koyduramadım.

"kardeşim senin araban daha 20bin de ne gerek var yazık valla" dedi nuh dedi peygamber demedi koymadı bi türlü. neyse haftasonunu bekliyorum merakla, bakalım neler olacak.

Kusura bakma teknolojinin geliştiğinden bi haber olan sanayi ustaları babalarından göçrdüğü gibi motora yağdan başka bir şey koyma taraftarı değiller. ben yetkili serviste, garantili ve ısrarlar sonucu koydurdum. ve bire bir farklarını yaşamaya başladım. arabam tüple en çok 370 km gitmişti şuan 400 kmde. ayrıca performans zaten arttı 2+2=4 bu kadar net yani.. zaten pazartesiye kalmaz memnuniyetinizle gözlemlkerinizi yazacağınıza eminim..

sabırsızlıkla bekliyoruz sonuçları.gökhan arkadaşın sözleri gayet olumlu.

adszhh4.jpg

koydugunuz katkının üzerinde inşallah Opel onayı vardır. yoksa teknolojinin geliştiğinden bi haber olan sanayi ustaları haklı çıkacaklar.

opel onayı şöyle var: adamlar biz tavsiye ediyoruz ve öneriyoruz diyorlar. ayrıca bir zararı olursa biz buradayız diyip işlem fişine bor power konuldu ibareside var. zararlı olsa adamlar garantili arabalarada koymazlar...

Benim servisim önermedi malesef.

Benim servisim önermedi malesef.

yalçın hocam senn motor nasıldır bilmiyorum ama ben ilk olarak 2006 model yeni tip civicte bu farkı hissettim ondada aynı olumlu neticler alındı habern olsun. banada özel servisler önermedi ama yetkili servis kendi eliyle koydu:)

Geri