nnt bor power koyduracağım sonuçlar açıklanacak

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan imran
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
nasıl bi yanlış bilgilendirme?

adszhh4.jpg

koydugunuz katkının üzerinde inşallah Opel onayı vardır. yoksa teknolojinin geliştiğinden bi haber olan sanayi ustaları haklı çıkacaklar.

Bunu kastetmiştim. Burada bir tavsiye değil uyarı olduğunu gözden kaçırmışsın :)

arabam bana bu keyifli sürüşü yaşattı ya yağ yaksada arık umruımda değil yakşır koçuma:))

Arkadaşlar Bu Boru Türk Girişimci şimdi Ucuza Mal Edip Satmaya Başladi Ya Ee Gavur üreticiler Türklere Bağimli Olmaktansa Borsuz Arabayi Tavsiye Etmeye Devam Ediyorlar Bence... Kendim Deneyip Olumlu Sonuç Almasam Benm De şüphelerim Olacak Ama üzerinde Ne Yaziyorsa Aynen Uyguluyor Bu Bor. Ayrica Neden Bir Sürü Motor Katki ürünleri çikti Kimse çikipta Bu Uygun Değil Demedi??? Biraz Derin Mi Düşünüyorum Bilmiyorum Ama Benm Kanaatim Bu.

ya abi korkutmayın bizi...

forumdaki ustalarımız hatta sponsorumuz Opel Garage bile tavsiye ediyor..

lütfen kesin bi bilgi verin de buraya, ona göre kararımızı verelim....

forum ustalarına sesleniyorum....... :alkis:

Bende sana bunu yollayım o zaman, gördüğün gibi Opel Garaj demişsin, yanlış bilgilendirmeden kastım buydu !!! Zor oldu ama...

hımm pardon ozmn, Opel Team yerine Opel Garage yazmışım...

siz koyun borunuzu sonuçta mobilin bp nin elf in ... aklı bir yer kadar. bu işte bir hayır olsa yağ firmaları bu katkı maddelerini piyasaya sürer kaymağını yerdi.ismi lazım değil bir otomotiv firması tam sentetik motor yağı koyarak arabalarını piyasaya sürdü ve binlerce araba yağ yakmadan silindir cidarlarında glaze oil denen macunlaşmadan dolayı. siz tutmuşsunuz bor katkı maddesi kullanmışsınız bide sürüş keyfiniz dehşet artmış.güler geçerim dahada bişey demem.

yaa ben önceki mesajlarda da söledim..

ben sadece arabanın sesinde nası bi değişiklik oluyo onu merak ediyorum..

hım bide tabi herkesin ortak fikri, aracın ömrü uzuyo, benzinde çok azda olsa tasarruf oluyo diye..

yoksa aracım daha 35binde yanii, gerek yok katkı maddelerine..

Geri