nnt bor power koyduracağım sonuçlar açıklanacak

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan imran
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
belki opel o yayını yaptıktan sonra geliştirilmiştir bu ürünler ??
gökhan bu bor power MS-250 kullanılıyor değil mi bizim araçlarda
benim evin orda bi süpermarkette stıyorlar ama gördüğüm çok küçük bir kutu? kaç ml. olarak veriliyor bir kullanımlık olan??

opaz da opel Türkiye'nin bor katkısına kesinlikle izin vermediğini ve koymamam gerektiğini, olası problemlerde garanti kapsamı dışında kaldığını söyledi. gm'in kendi motor yağında zaten gerekli katkılar varmış. söz dinledik koymadık...

Yazdım Ama Birdaha Yazayım ben çok devirli araba kullanan bir vatandaşım gaza haddinden fazla gaz veren biriyim
ben bu kadar fark edeceğini tahmin edemedim

eskiden aldığım gaz ile en fazla 200 km gördüm normal kullanımla
bu Bor Power Den sonra inanın ortalama 140 km sürat zaman zaman 180 190 Km çıktım 249 km de idi gaz teklemeye başladı dahada giderdi ama gaza yüklenince benzine geçince aldım yani hiç yapmasa 20 km daha yapacaktı
motorda ses hissedilecek oranda azaldı

kullanırsanız anlarsınız
Ben Esasen Kaza Eseri Kullandım Yani Bir Arkadaşın Servisini Gittim Onlarda Bundan Bahsetti Bu Kadar Olacağını Düşünmemiştim 50 ytl dediler içime oturdu ilk etapta 15 20 civarı bişi sanmıştım neyse yanımda fazla para olmadığından oldu tabi yağ yağ filtresi değişti beraberinde Borpower Koydular Bende Bu Sayede Tanıştım İnanın Verdiğiniz Paraya değer ve Yağda Kararma Olmadı Hiç Sanki Yağ Hala Aynı Yağ 1000 Km Oldu
Herkez Yaşadığı Tecrübeyi Yazarsa Kullanacak ve ya düşünen Kişiler Karar Vermesi Kolay Olur
Kolay Gelsin Hepinize

ya bikaç üyenin demesi üzerine kafamda soru işaretleri oldu...

garanti kapsamı fln beni bağlamıyo gerçi de, nolur nolmaz eğer koymayın diyolarsa vardır bi sebebi..

yada nys ya, ortalığı bulandırmıyım, Göksal Abi'nin de dediği gibi deniyenler tecrübelerini yazarlar, bizlerde ona göre karar veririz...

ben kendim bile içmeyi düşünüyorum o derecede memnunum:) hem yakıttan hem performanstan hem de sessizlikten.

Evet arkadaşlar bugün (17 haziran 2008) ntt bor power koydurdum. fakat arabayı ancak haftasonu uzun yol kullanacağım. haftasonundan sonra en başta da dediğim gibi yakıt tasarrufunu ve de sesin durumunu bildireceğim. yani pazartesi akşamı sonuçları yazarım. bostancı sanayi sitesinden aldım. 50 ytl motor için 50 ytl de şanzıman için 100 ytl.

"fiş almazsak indirim falan olmaz mı" dedim.

"kesinlikle olmaz fabrikadan aldığımızdan dolayı bunların hepsi faturalı" dedi.

bu iyiye işaretti. çünkü "tamam fiş kesmeyiz" deseydi taklit olduğundan şüphelenecektim. her zaman gittiğim tamirciye götürdüm. aramız çok iyidir tamircimle. benimle öyle bi dalga geçti ki.

"yahu" dedim "ben hep okuyorum forum sitelerinde, iett raporu var, orda da olumlu olarak bahsediliyo bu bor katkısından falan" dediysem de benimle iyice kafa buldu.

"kardeşim kim çıkarıyo bunları ya" dedi. motor katkısını koydurdum, şanzıman katkısını koyduramadım.

"kardeşim senin araban daha 20bin de ne gerek var yazık valla" dedi nuh dedi peygamber demedi koymadı bi türlü. neyse haftasonunu bekliyorum merakla, bakalım neler olacak.

Bence en azından bir ay (yaklaşık 500 km) bekleyip de ondan sonra ölçüm yaparsanız daha sağlıklı olur çünkü yeni eklenen bir şeyin hemen etki göstermesi beklenemez sanki.

Bence en azından bir ay (yaklaşık 500 km) bekleyip de ondan sonra ölçüm yaparsanız daha sağlıklı olur çünkü yeni eklenen bir şeyin hemen etki göstermesi beklenemez sanki.

yok yok yerinde 20 dakka çalıştırınca ya da 20-30 km kullanıonca hemen fark başlıyor.

inş bir gün bundan dolayı yağ segmanlarınızı kitleyip arabanızın yağ yaktığını söylemezsiniz.

inş bir gün bundan dolayı yağ segmanlarınızı kitleyip arabanızın yağ yaktığını söylemezsiniz.

ya abi korkutmayın bizi...

forumdaki ustalarımız hatta sponsorumuz Opel Garage bile tavsiye ediyor..

lütfen kesin bi bilgi verin de buraya, ona göre kararımızı verelim....

forum ustalarına sesleniyorum....... :alkis:

ya abi korkutmayın bizi...

forumdaki ustalarımız hatta sponsorumuz Opel Garage bile tavsiye ediyor..

lütfen kesin bi bilgi verin de buraya, ona göre kararımızı verelim....

forum ustalarına sesleniyorum....... :alkis:

Yanlış bilgilendirme olmasın ! Bence bir daha bakın önceki mesajlara !

Geri