nnt bor power koyduracağım sonuçlar açıklanacak

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan imran
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

imran

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar yarın (17.06.2008) arabama (2006 corsa 1.3 cdti 21bin km) nnt bor power koyduracağım. çok araştırdım. bor power ın molekül büyüklüğü motor silk den daha küçük. üstelik %100 yerli. plasebo etkisine kapılmadan teknik veriler ışığında ne gibi değişikliklerin olacağını burda yazacağım. bunlar yakıt ve ses hakkında olacak. aracımın ne kadar yaktığını 2 hafta önce ölçtüm. depoyu fulledim, benzin tabancası attıktan sonra üstüne koydurmadım daha sonra ortalama yarısı şehiriçi yarısı da otoyolda olmak üzere 222 km yol yaptım. daha sonra aynı benzin istasyonu ve de aynı pompada tekrar fulledim, benzin pompası tık attıktan sonra üzerine koydurmadım. 34,95 de durdu. 35/222=0,158. yani km de 158 bin eski hesaba göre. nnt bor power koydurmadan önce sesi de ses kayıt cihazımın mikrofon kazanç hikayesini devreden çıkarıp rolantide motor kaputu açık ve 1.5 metre mesafeden 1 dakka boyunca kaydedeceğim. aynı işlemi nnt bor power kullandıktan sonra da yapacağım. daha sonra kayıtları bilgisayarımdaki ses işleme programına aktarıp. peak yani tepe noktalarının birbirine olan oranlarını hesap ederek burada sizlere açıklayacağım. yağ hakkında bir ölçüm yapamayacağım çünkü aracı yeni aldığım için henüz huyunu suyunu bilmiyorum. hepinize saygılar selamlar.

Diğer yorumlarım bu sayfanın ortasında, 3.sayfada, 4. sayfada ve de 5. sayfada

Son düzenleme:
kolay gelsin, forumdaki biçok üyenin açıklamalarından sonra bende yağ değişimi sırasında eklicem aracıma..

bu "motor sesi azalıyo" olayına taktım ben, merak ediyorum yanii ses miktarında nasıl bi değişim olcak..

şimdiden başarılar size, aldığınız sonuçları buraya yazmayı unutmayın...

Kolay Gelsin Sonuçları merakla Bekliyoruz ;)

Arkadaşlar yarın (17.06.2008) arabama (2006 corsa 1.3 cdti 21bin km) nnt bor power koyduracağım. çok araştırdım. bor power ın molekül büyüklüğü motor silk den daha küçük. üstelik %100 yerli. plasebo etkisine kapılmadan teknik veriler ışığında ne gibi değişikliklerin olacağını burda yazacağım. bunlar yakıt ve ses hakkında olacak. aracımın ne kadar yaktığını 2 hafta önce ölçtüm. depoyu fulledim, benzin tabancası attıktan sonra üstüne koydurmadım daha sonra ortalama yarısı şehiriçi yarısı da otoyolda olmak üzere 222 km yol yaptım. daha sonra aynı benzin istasyonu ve de aynı pompada tekrar fulledim, benzin pompası tık attıktan sonra üzerine koydurmadım. 34,95 de durdu. 35/222=0,158. yani km de 158 bin eski hesaba göre. nnt bor power koydurmadan önce sesi de ses kayıt cihazımın mikrofon kazanç hikayesini devreden çıkarıp rolantide motor kaputu açık ve 1.5 metre mesafeden 1 dakka boyunca kaydedeceğim. aynı işlemi nnt bor power kullandıktan sonra da yapacağım. daha sonra kayıtları bilgisayarımdaki ses işleme programına aktarıp. peak yani tepe noktalarının birbirine olan oranlarını hesap ederek burada sizlere açıklayacağım. yağ hakkında bir ölçüm yapamayacağım çünkü aracı yeni aldığım için henüz huyunu suyunu bilmiyorum. hepinize saygılar selamlar.
hadi kolay gelsin merakla bekliyoruz olumlu sonuç varsa derhal bende yapacağım

ben 25 gündür kullanıyorum tasarruf evet yaptı ve motor sesi azaldı hissedilir hemde 200 km yaparken 250 km çıktı mesafe benim aracımda

Daha Önceleri Dubleup Kullanmıştım Ondan Katbe Kat İyi

Bende gecen cumartesi eklettirdim aracın çekişinde gözle görülür bir artıii var gaz yemesi güzeldi ama şimdid dahada iyi sanki benzini daha ölçemedim.

bende ekletiyim ya bosh super 4 bujilerde seste değişkliğe neden oldu bide bor power koydunmu süper olur herhalde

fiyatı nedir bunun? benim araba da bu hafta bakıma girecek koydurayım 222000 e geldi araba baya faydası olur herhalde

bende bi araştırdım ama baya pahalı gibi
birde telefon açtım sordum 400gr civarı bi ürünü tavsiye etti (s600)
motor Yağına katkı malzemesi ne oranda ekleniyor dedim

Değişik bi cevap verdi. Araç normal yağ filtre değişimi eksiksiz yapılyor dedi. Ayrıca 400gr daha katkı koyuluyor dediki bana saçma geldi....

Çünkü motor için yağın gr mı çok önemli. ben işin içinden çıkamadım.

Son düzenleme:
Kullanma klavuzunda olumlu etkilerin 600 km den sonra görüleceği yazıyor.

Geri