Off bugün patlıycam!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan thskt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

thskt

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar bugun aslında çok iyi geçmesi gerekirken gün sonunda berbat haldeyim. Derdimi size anlatayım.

Heyecanla yaptırmayı düşündüğüm ses sistemini yaptırmak üzere bi yere gittim. İşleme başladılar. Baştan beri hiç içim atmadı ama yaptırmak zorunda kaldık. Hatta arada bi atışma da geçti.( Hesap konusunda )

Neyse,

Eleman söktü bizim arka panzotu. (Orjinal). Oraya oval hoparlörleri takmak için başka bir panzot yapacak. Neyse getirdi kalın bi tahta. Ölçtü biçti kesti.

Sonra yukarı çıktı hoparlörler için biraz çıkıntılı olsun istedim. Bu neredeyse diklemesine yapmış. Dandik bi duruşu var. Yarın fotolarını ekliycem. Belki benim gözüme öyle görünüyor. Ve panzot da çok yüksek oldu gibime geldi.

Neyse dedik onu geçtik. Sıra sistemi bağlamaya geldi ki. O çok güvendiğim wooferim bozulmuş. Nedense orta bölüm çivilenmiş gibi hareket dahi etmiyor. Dedi bu bozuk. Tamam dedik o da kalsın. Sistemden woofer i çıkarttık. Bulursak temiz bi woofer takacaz artık.

Sonra tüm işlemler bitti fakat benim ve arkadaşımın içine de hiç sinmedi. Çıktık yola. Baktım cızırtılar geliyor arkadan. Ses çok iyi. Tam istediğim gibi. Woofer olmasa da kabulum. Ama!

Döndüm geri dükkana gittim. Açtı baktı. Uğraştı biraz. Sonra bu amfinin girişleri gevşemiş vs. içi oksitlenmiş ondan yapıyor dedi. Bizlik değil. Çok güvenmesem de ona da tamam dedik. Kapattık teyibi arabayı getirdik eve.

Kim görse olmamış panzot dedi. Çok zoruma gitti. Ayrıca 160 tl verdik ve teyibi dahi açamaz oldum.

Yarın açık bi yer bulursam şu amfinin girişlerine lehim yaptıracam ve oksitlenmesine baktıracam. Acaba ondan mı?

Size sorum şu!
Ben bu panzotu nasıl daha kibar bi hale maliyeti düşük olarak getirebilirim. Yani bi mobilyacıya götürsem ayarlayabilir mi. Tekrar onlara gitmek istemiyorum...

Not panzotun altıdaki sacı kestirmedim. Orjinal kalsın diye.

Çok uzun oldu ama arkadaşlar anca bu kadar anlatabilirim.

vallahi kardeşim içine sinmediğine üzüldüm ama ben olsaydım fiberden yaptırırdım hem istediğin şekli verirdin hemde daha hafif olurdu.

Nereye gittiniz sanayidemi yaw bu yer

fotosu olsa yorum yapabilirdik ama böyle zor...

foto koyarsan yardımcı olabiliriz

orayı bosver yaa bende mobilyacıyım resmi görsem sana bişerseyler derim 2 hafta önce doblonun araksını full kapladım 2 tane woofur yeri yaptım kekse fotosunu cekseydim istasyon cad önem pastanesi var ordan girecen sag tarafa düşüyor ilk radyocu güzel yer o en yisi yapıyor numarasınıda veririm

orayı bosver yaa bende mobilyacıyım resmi görsem sana bişerseyler derim 2 hafta önce doblonun araksını full kapladım 2 tane woofur yeri yaptım kekse fotosunu cekseydim istasyon cad önem pastanesi var ordan girecen sag tarafa düşüyor ilk radyocu güzel yer o en yisi yapıyor numarasınıda veririm

Senin yerin nerde. Bi uğrayım yanına fikir verirsin en azından.

Ya ben de dedim aracın sacını kestirmeyeyim. (Zaten sanayiye gitmek gerek dedi) O yüzden woofer için arkaya kabin takacalım dedik. 2 oval içinde kabartmalı bişey yapalım dedik.

Kabartma biraz abartı oldu fakat sorun şu. Döşemeyi zemine sabit yapmaktansa onu da kabarttı. Yani arka iptal. Size photoshop da basitçe çizmeye çalışacam.

designib.jpg

Ben adamdan güzel çizdim yani öyle düşünün :D

Orta ve yanlar hep oval olarak birbirine geçişli. Bişey koysan düşecek cinsten. Ve altı çok kalın oldu.

Düzeltme imkanımız var mı?

Son düzenleme:
Geri