OGS yeri hakkında

markopasa86

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Arkadaşlar 2 gündür sorucam diyorum şimdi aklıma geldi, araçlarınızda OGS cihazlarınızı tam olarak nereye takıyorsunuz? Aynanın altındaki siyah aparat(yağmur sensörü olması lazım)'dan dolayı, bayağı bir aşşağı takmamız gerekiyor, bu yüzden takmadım güzel görünmüyor diye. Sizde sensörün altınamı taktınız?

Ynt: OGS yeri hakkında

Ben takmadım, ama gişeye geldiğimde aynanın altına elimle tutuyorum, sinyali alıyor.

vehicle_dynamics link' Alıntı:
Ben takmadım, ama gişeye geldiğimde aynanın altına elimle tutuyorum, sinyali alıyor.
Bende aynısını yapıyorum, daha önceki aracımda aynanın tam altına taktığım için araç içinden görünmüyordu, fakat araçlarımızda ayna altına takmaya yer yok malesef

ben  aracın ön camının sağtarafının  en kenar ve yukarı kısmına yatay olarak yapıştırdım,  çirkin bir görüntü olmadı. hatta dıştan bakıldığında  belli dahi olmuyor. 

başta bende  elle  tutatrım diyordum ama arkadaşım elle tutarken tam gişeye yaklaştığında  elinde düşürünce  kaçak geçiş olarak işlem yapıldığından benzer bir şey başıma gelmesin diye yapıştırdım.

daha önce ogs cihazı kullanmadım  - çok uzun yol yapmıyorum - ogs cihazı aldım geçenlerde, cihaz için en uygun yer neresidir, görsellerle destekleyen bir arkadaş çıksa çok makbule geçer. Bu arada  olaki cihaz bozuk bunu geçmeden anlayamıyormuyuz işimiz şansa mı kaldı?

ecelnico link' Alıntı:
daha önce ogs cihazı kullanmadım  - çok uzun yol yapmıyorum - ogs cihazı aldım geçenlerde, cihaz için en uygun yer neresidir, görsellerle destekleyen bir arkadaş çıksa çok makbule geçer. Bu arada  olaki cihaz bozuk bunu geçmeden anlayamıyormuyuz işimiz şansa mı kaldı?
Cihazın bozuk olduğuna endişe duymanıza yol açan durum nedir ?  OGS satış noktasından almadınız mı?

aynanın arkasındaki siyah benekli alan ogs cihazı takmak için en uygun yerdir. hem dışarıdan görünmez, hem içeriden de sizin gözünüze çarpıp rahatsız etmez. ben ogs cihazını oraya yapıştırdım.

ercub link' Alıntı:
aynanın arkasındaki siyah benekli alan ogs cihazı takmak için en uygun yerdir. hem dışarıdan görünmez, hem içeriden de sizin gözünüze çarpıp rahatsız etmez. ben ogs cihazını oraya yapıştırdım.
Hmmm. açıkca söylemek gerekirse benimde aklıma gelmedi değil, fakat oraya takarsam gişeden geçerken cihazı okuyup okuyamayacağı kafamı karıştırdı. Eğer siz kullanıyorsanız demekki bir sorun olmuyor.

kesinlikle hiçbir sıkıntı olmuyor ve ne dışardan ne içerden ogs cihazı görünmüyor.
ecelnico link' Alıntı:
cihazın bozulması ya da pilinin bitmesi gibi durumlarda mecbur kaçak geçiş yaparsınız. ama 10 gün içinde ziraat bankası ogs şubesine giderseniz hem cezanız silinir hemde cihazınızı kontrol ettirebilirsiniz. garantisi dolmamışsa yeni ogs verilir dolmuşsa 70 tl.nizi alırlar yeni cihaz verirler..

Başıma hiç gelmediği için bilmiyordum böyle bir durum olduğunu, 6 yıl kullandığım cihazın ne pili bitti nede arıza yaptı.Sanırım sorunuzu yanlış anladım sn.ecelnico.

Geri