OGS yeri hakkında

Ynt: OGS yeri hakkında

aynanın üstünde kalan siyah alana yapıştırdım. herhangi bir sorun oluşturmuyor

020kopya.jpg

Evet gördüm sn.ercub, teşekkürler fotoğraf için.

ercub link' Alıntı:
kesinlikle hiçbir sıkıntı olmuyor ve ne dışardan ne içerden ogs cihazı görünmüyor.[quote author=ecelnico link=topic=1560.msg33292#msg33292 date=1305885024]
daha önce ogs cihazı kullanmadım  - çok uzun yol yapmıyorum - ogs cihazı aldım geçenlerde, cihaz için en uygun yer neresidir, görsellerle destekleyen bir arkadaş çıksa çok makbule geçer. Bu arada  olaki cihaz bozuk bunu geçmeden anlayamıyormuyuz işimiz şansa mı kaldı?
cihazın bozulması ya da pilinin bitmesi gibi durumlarda mecbur kaçak geçiş yaparsınız. ama 10 gün içinde ziraat bankası ogs şubesine giderseniz hem cezanız silinir hemde cihazınızı kontrol ettirebilirsiniz. garantisi dolmamışsa yeni ogs verilir dolmuşsa 70 tl.nizi alırlar yeni cihaz verirler..
[/quote]
anladım teşekkürler. Cihaz bana bankadan geldi.  dancee

markopasa86 link' Alıntı:
Başıma hiç gelmediği için bilmiyordum böyle bir durum olduğunu, 6 yıl kullandığım cihazın ne pili bitti nede arıza yaptı.Sanırım sorunuzu yanlış anladım sn.ecelnico.
yakında sizede ziraat ogs yolu gözüküyor demek ki..:)

ercub link' Alıntı:
[quote author=markopasa86 link=topic=1560.msg33332#msg33332 date=1305891279]
Başıma hiç gelmediği için bilmiyordum böyle bir durum olduğunu, 6 yıl kullandığım cihazın ne pili bitti nede arıza yaptı.Sanırım sorunuzu yanlış anladım sn.ecelnico.
yakında sizede ziraat ogs yolu gözüküyor demek ki..:)
[/quote]
Yok önceki aracımda ki OGS o eski, büyük Ogs lerdendi :) şimdi küçüklerden aldım, fakat henüz yapıştırmadım işte. Bi fikir aliyim dedim  :D

valla babamın minibüsünde hala o büyüklerden var. hala taş gibi. benim aracıma aldığım ogs 2005ten bu yana 3.ncüsü oldu. garantinin bittiği gün arızalanıyor meret..:(

cihazda bir sıkıntı olunca sanırım ziraate gitmeye gerek yok. kitapçığında plakanıza tanımlı ogs den cihaz çalısmasa dahi düşer yazıyor

ecelnico link' Alıntı:
cihazda bir sıkıntı olunca sanırım ziraate gitmeye gerek yok. kitapçığında plakanıza tanımlı ogs den cihaz çalısmasa dahi düşer yazıyor
evet sisteme kayıtlı plakadan otomatikman düşüyorlar böyle bir durumda, sadece başka aracın plakasına kayıtlı bir OGS yi kullanırsanız ve 'yakalanırsanız' cezası var, tabi yakalanırsanız :)

Bende aynanın arkasında kalan sıyah benekli alana yapıştırdım ne içerden ne dışardan hiç dikkat çekmiyor gözükmüyor. Yaklaşık 6 aydır kullanıorum gişelerdede en ufak bir sorun yaşamadım. Oraya takıp kullanabilirsiniz rahatlıkla.

Geri