Ynt: OGS yeri hakkında
aynanın üstünde kalan siyah alana yapıştırdım. herhangi bir sorun oluşturmuyor
aynanın üstünde kalan siyah alana yapıştırdım. herhangi bir sorun oluşturmuyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
cihazın bozulması ya da pilinin bitmesi gibi durumlarda mecbur kaçak geçiş yaparsınız. ama 10 gün içinde ziraat bankası ogs şubesine giderseniz hem cezanız silinir hemde cihazınızı kontrol ettirebilirsiniz. garantisi dolmamışsa yeni ogs verilir dolmuşsa 70 tl.nizi alırlar yeni cihaz verirler..ercub link' Alıntı:kesinlikle hiçbir sıkıntı olmuyor ve ne dışardan ne içerden ogs cihazı görünmüyor.[quote author=ecelnico link=topic=1560.msg33292#msg33292 date=1305885024]
daha önce ogs cihazı kullanmadım - çok uzun yol yapmıyorum - ogs cihazı aldım geçenlerde, cihaz için en uygun yer neresidir, görsellerle destekleyen bir arkadaş çıksa çok makbule geçer. Bu arada olaki cihaz bozuk bunu geçmeden anlayamıyormuyuz işimiz şansa mı kaldı?
yakında sizede ziraat ogs yolu gözüküyor demek ki..markopasa86 link' Alıntı:Başıma hiç gelmediği için bilmiyordum böyle bir durum olduğunu, 6 yıl kullandığım cihazın ne pili bitti nede arıza yaptı.Sanırım sorunuzu yanlış anladım sn.ecelnico.
yakında sizede ziraat ogs yolu gözüküyor demek ki..ercub link' Alıntı:[quote author=markopasa86 link=topic=1560.msg33332#msg33332 date=1305891279]
Başıma hiç gelmediği için bilmiyordum böyle bir durum olduğunu, 6 yıl kullandığım cihazın ne pili bitti nede arıza yaptı.Sanırım sorunuzu yanlış anladım sn.ecelnico.
evet sisteme kayıtlı plakadan otomatikman düşüyorlar böyle bir durumda, sadece başka aracın plakasına kayıtlı bir OGS yi kullanırsanız ve 'yakalanırsanız' cezası var, tabi yakalanırsanızecelnico link' Alıntı:cihazda bir sıkıntı olunca sanırım ziraate gitmeye gerek yok. kitapçığında plakanıza tanımlı ogs den cihaz çalısmasa dahi düşer yazıyor