OGS yeri hakkında

Ynt: OGS yeri hakkında

160 km ve daha hızlı geçişlerde okumadığı ve kaçak geçiş olarak okuyamadığı için ceza da kesilemediği gerçeği hala devam etmektedir.ogs şuan aracımda yok.eski aracamın ogs sini değişitirip yeni araca göre düzenletmem gerekiyomuş.bu 160 tan daha hızlı geçen ve bu 2 tl 3 tl gibi bi ücret için çok büyük risk alan tanıdıklarım var :)

Oldum olasi su OGS cihazlarini sevemedim.O yuzden hicbir aracima takmadim.Gecerken elle tutuyorum.Aslina bakarsaniz cok iyi bir durum degil hatta kazaya bile sebep verebilir ama surekli giselerden gecmedigim icin bu sekilde devam ediyorum.

Takmak isterseniz,ayna altindaki siyah bolge uygun bence cunku araci surerken gormeyi engelleyecek bir bolge degil.

thejazz link' Alıntı:
ph2y.jpg

Benimde aynanın yan tarafında.

Bende eski OGS cihazını iptal edip (büyük olanlardan) yeni bir OGS cihazı aldım nereye yapıştırıcam diye düşünürken konuyu buldum  :) bende siyah bölüme yapıştırabilirim o zaman teşekkürler paylaşım için  okkk

Aha kaç gündür bende OGS'yi aldım ama ulan biz bunu bir yere takıyorduk resimleri vardı ama nerdeydi diye aklımın köşesinde ve orta konsoldaki torpido gözünde duruyordu. Şimdi görünce tekrardan konuyu bilinçaltımdan çıktı aklıma geldi, iyi oldu valla. Gidip takayım bu akşam. ((:

bende kgs aldım.arkadaşın biri 160km hızla giderken okumuyor demiş. ???
ben o dar kısımdan yavaşlayıp zor geçiyorum.160km hızla ortalayıp geçen var ise helal olsun.  :)

tomacco link' Alıntı:
bende kgs aldım.arkadaşın biri 160km hızla giderken okumuyor demiş. ???
ben o dar kısımdan yavaşlayıp zor geçiyorum.160km hızla ortalayıp geçen var ise helal olsun.  :)
hakkaten helal olsun diyeceğim
ama acayip tehlikeli hareketler bunlar, hiç gerek yok

Bende köprü geçişlerini sık yapmam vede yapıştırmak istemediğimden kgs almıştım shellden iyi almışım o zaman.

Geri