OGS yeri hakkında

Ynt: OGS yeri hakkında

teşekkürler ryanwilliams
gayet açıklayıcı olmuş resimler

E ben hep bunu soyluyodum evet onun icin yer var takmakbicin ben yapistirdim

Teşekkürler ryanwiliams resimle OGS nin yeri kesinlik kazanmış oldu

Emin olmamakla birlikte şöyle bir şey düşünüyorum.

Evet sport modellerde o kutunun içine OGS konumlandırılabilir çokta uygun olur ama Cosmolarda o kutuda birde ekstradan Opel Eye var.  :)

Cosmo araçlarda o bölgede boşluk olmayabilir.  ::)

Arkadasimda 1.4 t cosmo var onada yaptik bos orasi

ryanwilliams link' Alıntı:
Arkadasimda 1.4 t cosmo var onada yaptik bos orasi

Cosmo sahipleri için iyi haber bu  :)

beyler konuyu tekrar canlandırayım
arkadasın dedıgı gıbı cosmodada ogs oraya koyulabılıyomuş bende sokup oraya koydum.
dedıgı gıbı daha guzel oldu ama henuz kopruden falan gecmedım calısırmı denemedım ama aksılık olmaz herhalde

bulent_tnt link' Alıntı:
beyler konuyu tekrar canlandırayım
arkadasın dedıgı gıbı cosmodada ogs oraya koyulabılıyomuş bende sokup oraya koydum.
dedıgı gıbı daha guzel oldu ama henuz kopruden falan gecmedım calısırmı denemedım ama aksılık olmaz herhalde
Kapak rahat çıkıyor mu Bülent? Sonrasında da kolay oturuyor mu yerine? Söküp taktıktan sonra oynama vs. olmuyor değil mi?

thejazz link' Alıntı:
Kapak rahat çıkıyor mu Bülent? Sonrasında da kolay oturuyor mu yerine? Söküp taktıktan sonra oynama vs. olmuyor değil mi?
oguz üst taraf biraz zor cıkıyor kırılcakmış hissi verıyor dıkkatlıce cektım hatta 2-3 defa cıkarıp taktım bisey olmadı..
ogs yi koydum oraya tam sabıtlemedım once kopruden falan geceyım dıyorum bakalım calısacakmı sonra tekrar acıp sabıtlıcem

Geri