Max 0.6mv dır üzerine çıkmıyor sa sorun yok birde yakıt düzeltmeye göz atmak lazım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ariza isigi yok bisey yok. Kim anlar bunu egzoscu mu?Katalizör sağlam mı
Yakıt degerlerin cok iyi dedi. Bilemiyorum vallaMax 0.6mv dır üzerine çıkmıyor sa sorun yok birde yakıt düzeltmeye göz atmak lazım
Aynen üstad egzozcuya git arıza lambası bazen yakmalayabiliyorAriza isigi yok bisey yok. Kim anlar bunu egzoscu mu?
O çok pahalı bir parca bildigim kadarıylaAynen üstad egzozcuya git arıza lambası bazen yakmalayabiliyor
Garanti varsa değişmek zorundalarO çok pahalı bir parca bildigim kadarıyla
Ben bugun servisle konustum. Arıza lambasi yanmıyorsa birsey yapilamaz dedi. Oksijen sensörü zaten Bosch marka takıldı ve katalizör arızalıysa bile bilgisayarda da obd cihazinda da arıza kodu yok. Arıza lambasi yanmali incelememiz lazim sonrasinda yazisma yapilacak opel almanya ile parca beklenecek vs vs 1 hafta serviste kalır araç dediler. Hadi degiseceklerini bilsem birakayim katalizor arizaliysa ama hata kodu vs yok. Sadece rolantide gaza bastigimda hafif tiz bir ses veriyor ondan supheleniyorum. Ariza lambasi yoksa hata kodu yoksa yapilacak birsey yok dedi GTC Global servis.Garanti varsa değişmek zorundalar