100 km nin 70 km sini çevreyolunda yapsan 30 kmsinide sokak veya cadde arası yapsan en fazla 7 lt tüketmen lazım tam tersi km yapsan 9 olması normal malum devamlı 1 ve 2 vites kullandıgın yol yakıtını etkiler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
arkadaşlar ben sensörü söktüm.zaten 2 adet kelepçe ila hava hortumlarına bağlı.içine SONAKS marka pas ve yağ temizleyici sıktım.güzelce temizledim.kurum ve yağ karışımı aktı.sonra kurutup taktım bir şey olmadı.bilginize
Merhaba
Motorun 1.2 16V olduguna göre Motor Kodu X12XE ve bu Motorun Buji Kablosu yoktur.Bir yanlislik olamasin.
Yok kardeş..hava debimetresini zaten değiştirmiştim. Bu oksijen sensoru. Cihaza bağlandığında arıza göstermiyor.Zaten arızalı da değil.Aslında benim amacım temizleniyor mu temizlenmiyormu diye öğrenmek. Eğer temizleniyorsa ve kendim temizleyebilirsem belki yakıta faydası olur diye düşündüm.Senin söktügün Hava Debitmetresi Herhalde degil mi. Evet Corsalarda bu hata oluyor Araba cekisten düsüyor yakit v.s fark ediyor.
Mehmet Abi/Kardes senin anlatmak istedigin Hava Sensörü herhalde. Onun temizlenmesine gerek yok fayda etmez.Servise git, baktir calisiyor mi calismiyor mi Tech 2 ile.
Istersen Kablosunu EGR Valfin orda cikar, öyle bir dene, yakitta degisiklik olacak mi olmiyacak mi. Motor ariza Lambasi yanar önemli degil, birde öyle dene istersen.
emme manifoldunun alt kısmında yani benimkinde orada en azındanBu oksijen sensörünün yeri nerde?
buji kablosu yoksa ne var ki? cok merak ettim bilmiyodum buji kablosuz bi benzinli motor olduğunu.