Oksijen Sensoru Temizlenir mi ?

Kablosuz Motorlar artik Standart, Kablo yoksa asgidaki Parca var:

adı da bobin tamamlayem istedim;
geçen bir olay geçti bizim serviste bobini görünce aklıma geldi kısaca anlatayem.geçen servisteyken adamın biri geldi corsayla yağ,filtre,polen buji v.s değiştirlmesini istedi. usta değiştiriyor bu herif bakıyor- bakıyor ama hani derler ya arabanın a 'sından anlamıyor diye buda aynısı.usta bobini çıkartı bujileri değiştirecek demesinmi bu polen filtresi mi diye ben orda bir koptum bütün servis başlamasın mı gülemye kriz geldi valla.

Astra h 1.6 oksijen sensörü değeri

Arkadaşlar. Bu sabah torque lite ile oksijen sensörü değerini ölçtüm. O2 1x1 de değerler anlık olarak 0.1 den 0.9, genelde 0.8 inip çıkıyordu. Bu normal mi? Astra h 1.6 2013 çıkışlılar için normal Oksijen sensörü değerleri nedir? Yardımcı olur musunuz?

Arkadaşlar. Bu sabah torque lite ile oksijen sensörü değerini ölçtüm. O2 1x1 de değerler anlık olarak 0.1 den 0.9, genelde 0.8 inip çıkıyordu. Bu normal mi? Astra h 1.6 2013 çıkışlılar için normal Oksijen sensörü değerleri nedir? Yardımcı olur musunuz?

o2 sensörü çalışma aralığı o şekildedir. daimi olarak belli bir devre kadar 0.1-0.9 arası iner çıkar. yani normal. ltft ve stft değerleri hava yakıt karışım oranında bir hata varsa anlamanıza yardımcı olur.

Geri