Ön cam için güneşlik

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Doğuş
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Ön cam için güneşlik

ben de güneşlik sipariş etmeyi düşünüyorum ideal ölçüleri yazabilecek bir arkadaş var mı?

Bayrak güzel durmuş, eline sağlık dostum. (:

Oto sksesuarcılara gidip en büyüğünden isyetseniz 6–7 tl gibi birşeydi
Ben almıştım, çok yararlı oluyor güneşte, çok ihtiyaç duymasamda

Arkadaşlar ben bu boyutu aldım tam oldu diyen varmı? Bu konuya göre sanırım 75 cm boy tam oluyor, en konusunda biraz tereddüt var. 165 75 olanından var. Kullananlar varmı güneşliği tam boyutu ne olabilir? Ben de sipariş vermem gerekiyor.

Arkadaşlar sadece ön cam için güneşlik değil de bu arka camlar için perdeler var astra j için. Bu perdelerden kullananlar varmı forumda? Ciddi ciddi bu Lumar Cam filmini düşünür oldum. Gündüz yolculuğu yapacağım çünkü çokça.

bende 2 tane var üst üste yerleştiriyorum aracın kendi güneşliği ile tutturuyorum hem zaman almıyor hem de tam kapatıyor diyebilirim elinde halihazırda olanlar böyle yapabilir yeni almak yerine

kaanrevan link' Alıntı:
Arkadaşlar sadece ön cam için güneşlik değil de bu arka camlar için perdeler var astra j için. Bu perdelerden kullananlar varmı forumda? Ciddi ciddi bu Lumar Cam filmini düşünür oldum. Gündüz yolculuğu yapacağım çünkü çokça.

ulaş kullanıyor oldukça memnun bende kararsızım büyük ihtimal ziebarta gidicem film yaptırcam sonra polislerle köşe kapmaca  :D

ozgun88 link' Alıntı:
ulaş kullanıyor oldukça memnun bende kararsızım büyük ihtimal ziebarta gidicem film yaptırcam sonra polislerle köşe kapmaca  :D

1 numarada köşe kapmacaya gerek yok diyorlar. Gerçi olsada 4 camı da aşağıya indirin olsun bitsin. Polis sorarsa "servise gidiyorum, elektronik bir problem var camların 4 ü de taban yaptı" der geçersiniz. :)

Geri