ÖN CAMIN ÇEVRESİNDEKİ PLASTİKTEKİ ZEDELENME ??

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan atila4016
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: ÖN CAMIN ÇEVRESİNDEKİ PLASTİKTEKİ ZEDELENME ??

sanırım değişim 100 lira civarında birşeymiş olmadı değiştirir bidaha dikkat ederiz , dediğiniz gibi tazyikli sudanmış :)

Malesef bende de birtane faca izi var :( , birde plastigin tam sag kosesinde ufak yuvarlanma -erime var. Durumu farkettigimden beri yikamacilari uyariyorum.
Sanirim Bulent abi soylemisti, serviste bu plastik 50-60TL gibi birseydi, daha fazla zarar gorurse degistiririz yenisi ile

özellikle ön camdaki lastiğin ek kısımlarında olur bu sağ ve sol kaputa uzanan taraflarda. Tazyikli sudan oluyor ama bir önemi de yok siz incelediğiniz için fark ediyorsunuz ben de servise gittikçe aracımda gördüğümü diğer araçlarda varmı diye bakıyorum :D genelde oluyor

OGOKTAS link' Alıntı:
Malesef bende de birtane faca izi var :( , birde plastigin tam sag kosesinde ufak yuvarlanma -erime var. Durumu farkettigimden beri yikamacilari uyariyorum.
Sanirim Bulent abi soylemisti, serviste bu plastik 50-60TL gibi birseydi, daha fazla zarar gorurse degistiririz yenisi ile

50-60 tl gibi bişeyse dediğiniz gibi pek bir önemi olmaz değiştirilir , peki bu lastik iki parça şeklinde mi veriliyor 1-kaput üstündeki lastik 2- cam çevresindeki plastik bu ikisini birlikte mi veriyorlar ikisine de sıçramış durumda da :)

wave61 link' Alıntı:
özellikle ön camdaki lastiğin ek kısımlarında olur bu sağ ve sol kaputa uzanan taraflarda. Tazyikli sudan oluyor ama bir önemi de yok siz incelediğiniz için fark ediyorsunuz ben de servise gittikçe aracımda gördüğümü diğer araçlarda varmı diye bakıyorum :D genelde oluyor

İyice paranoyaya bağlattı bu araç bizi :))

atila4016 link' Alıntı:
50-60 tl gibi bişeyse dediğiniz gibi pek bir önemi olmaz değiştirilir , peki bu lastik iki parça şeklinde mi veriliyor 1-kaput üstündeki lastik 2- cam çevresindeki plastik bu ikisini birlikte mi veriyorlar ikisine de sıçramış durumda da :)

Bende yalnizca kaput ustunde var, cam cercevesi hakkinda bir bilgim yok, sanirim ayri satiliyordur. Ben de 50 -60TL gibi bir rakam oldugunu duydugumda takmamaya basladim:) ama yinede yikamacilari uyariyorum. Tarik bey soylemisti TR de yalnizca Sonax uygun basincla araba yikiyor, digerleri yuksek basincli yikadigi icin bu parcalara zarar veriyor diye

Geri