ÖN CAMIN ÇEVRESİNDEKİ PLASTİKTEKİ ZEDELENME ??

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan atila4016
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: ÖN CAMIN ÇEVRESİNDEKİ PLASTİKTEKİ ZEDELENME ??

atila4016 link' Alıntı:
en mantıklısı kolları sıvayıp yıkama işine girmek olacak sanırım , kendi malımıza kimse bizden fazla önem vermez , çok teşekkür ediyorum verdiğiniz bilgi için:)
En mantıklısı bence de bu ama imkanı olanlar için. Yıkamacıya verirsek de sıkı sıkı tembihlemek lazım o parçalara yakından tazyikli su vurmasın diye...

OGOKTAS link' Alıntı:
Şimdi Tarık bey'i arayıp fiyat bilgisi aldım :)

Yakın zamanda bu parçaları bir müşterisi için değiştirmiş, sağ ve soldakiler için yaklaşık 70'şer TL, ön cam altındaki için ise 100 küsür ama tam hatırlamıyorum dedi.

Ayrıca stokla ilgili bazen sorun olabiliyormuş değişim yapmak isteyen arkadaşlar bence servislerden önce parça stok durumunu öğrenilerse sonrasında sıkıntı yaşamazlar.
Bide parami istedi özdemir garanti ne işe yariyomuş.
İki saat laf anlatmaktansa
Ben genelde garajda yikatiyorum arabadan sampuani cikariyorum onlar köpükluyor ben suyu tutuyorum.

BÜLENT link' Alıntı:
Bide parami istedi özdemir garanti ne işe yariyomuş.
İki saat laf anlatmaktansa
Ben genelde garajda yikatiyorum arabadan sampuani cikariyorum onlar köpükluyor ben suyu tutuyorum.

:) Abi disk değişimine gittiğimizde Sonax'ın uygun basınç ile araç yıkadığını ve sorun olmadığını, diğer yıkamacıların ise yüksek basınçlı su kullandığını anlatmıştı, bunları anlatırken garantiyle olmaz mesajını ben almıştım :)

Bizde aracı genelde eşim yıkatıyor, kayınvalidelerin sitede yıkamacı var onlarada herseferinde söylüyor plastiklere ve kameraya dikkat diye. Şuan için bir artış yok, ilerleyen zamanda duruma göre bakacağız.

OGOKTAS link' Alıntı:
Şimdi Tarık bey'i arayıp fiyat bilgisi aldım :)

Yakın zamanda bu parçaları bir müşterisi için değiştirmiş, sağ ve soldakiler için yaklaşık 70'şer TL, ön cam altındaki için ise 100 küsür ama tam hatırlamıyorum dedi.

Ayrıca stokla ilgili bazen sorun olabiliyormuş değişim yapmak isteyen arkadaşlar bence servislerden önce parça stok durumunu öğrenilerse sonrasında sıkıntı yaşamazlar.

yapılan iş 20 liralık verilen zarar 300 :)) ilginiz için tekrardan çok teşekkür ederim , bakalım bursa neskar ne diyecek bu işe :))

aynı halt bendede var.daha araç 4 aylık ön cam sol ve tampon üstü lastikde uyarmama rağmen 4 parça ciddi yırtık  ve tahribat var.arabadan soğudum bu kadar uyduruk malzeme mı olur..

tengri79 link' Alıntı:
aynı halt bendede var.daha araç 4 aylık ön cam sol ve tampon üstü lastikde uyarmama rağmen 4 parça ciddi yırtık  ve tahribat var.arabadan soğudum bu kadar uyduruk malzeme mı olur..

opelin adına yakışmayan şeyler bunlar işte ama yapıcak bişey yok maalesef . .

Geçen sonaxta sordum. Yıkayan çocuklar biliyor. Bazen dalıp bu şekilde hasar verdikler oluyormuş. Ancak tüm araçlar için geçerli diyorlar. Özellikle golf u clioyu falan saydı. Onlarda da bu durum var dedi ki araştırmak lazım neden acaba.

kaanrevan link' Alıntı:
Geçen sonaxta sordum. Yıkayan çocuklar biliyor. Bazen dalıp bu şekilde hasar verdikler oluyormuş. Ancak tüm araçlar için geçerli diyorlar. Özellikle golf u clioyu falan saydı. Onlarda da bu durum var dedi ki araştırmak lazım neden acaba.

Nedeni, otomobil üreticileri ( sanırım belirli oranlarda ) geri dönüşümlü plastik kullanmak zorundalar, bu malzeme de malesef yüksek basınçlı suda zarar görüyor.

Bu olay Passat'ta da var. Karşıyaka'daki Sonax benim arabanın plastiğini 3 kere yardı, Passat'ı da götürdüm oraya sağolsunlar kalitelerinden ödün vermediler onun aynı parçasını da yardılar.

Ynt: Ynt: Ynt: ÖN CAMIN ÇEVRESİNDEKİ PLASTİKTEKİ ZEDELENME ??

GNSpower link' Alıntı:
Bu olay Passat'ta da var. Karşıyaka'daki Sonax benim arabanın plastiğini 3 kere yardı, Passat'ı da götürdüm oraya sağolsunlar kalitelerinden ödün vermediler onun aynı parçasını da yardılar.

Sansli adammissin abi ?

Geri