Ön farlarda buğulanma problemi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan AfterRain
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Ön farlarda buğulanma problemi

Mutlaka bastırın. Eğer değişim olmaz derlerse servis müdürüne kadar görüşün. Doğal diye saçma birşey olamaz.

Benim araçtada zaman zaman oluyor, çok yağışlı ve soğuk günlerde. Özellikle dışarıda yağmur varsa ve ben kapalı otoparktan farlar açık çıkarsam oluyor. Ama kısa süre içerisinde kayboluyor. Kullanım kitapçığında da kusa süreli buğulanmanın olabileceği yazar. Farda buğu olayı sıfır a8 de dahil olan birşey, gözümle çok defalar şirket arcının farlarında gördüm. Eğer buğu kaybolmuyorsa sorun var demektir. 1 2 saat içinde kayboluyorsa çok sorun etmeyin derim. Google a far buğulanması yazarsanız focusundan golfune hepsinde olduğunu görürsünüz. Ve farlarda damlama şeklinde su olmadığı sürece değişim yapılmaz...

sizinki gibi bir durum bir arkadaşımın başına geldi,servis farları değiştirmeye yanaşmadı size söylenenlerin aynısı onada söylendi,almanya ya opele şikayet dilekçesi yazdı,olumlu sonuç çıktı farlar garantiden değişti fakat bir hafta sonra yeni farlarda buğu yapmaya başladı ikincikez farlar garantiden değişti yaklaşık bir yıldır sorun yok

AfterRain link' Alıntı:
Değişim yapamayız dedi. Farların ikisinde de aynı bölgede var. ֜retim hatası gibi görünüyor ama servisteki şahıs çok normal karşıladı. Yarın tekrar gideceğim.
Ben arac 1 yillikken ayni sorun vardi  AFL farlari degistirdim garantiden.
Bence biraz diretin.

Servis de sizin dediğinize benzer şeyler söyledi. Farların da havalandırma delikleri olduğunu, araç içindeki buğulanma gibi far yuvasında da olabileceğin söyledi. Sorun farlarda mu yoksa başka bir şeyde mi anlamadım.

Fabrikasyon hatası...!

Farlarda hata var değişmesi gerekiyor.

Yoğun nem olan Trabzon gibi şehirlerde buğu olabilir. Sıcaklık farkı olan mekanlardan giriş ve çıkışta olabilir. Farın arka kapakları nem almaya müsait.

benim araçta aynı şekil buğulanıyordu resim çektiler garanti değiştirmedi erdemirlerin servis müdürü yeni araçların hepsi yapıyor dedi  battle_Teroriste

ben soguk gunlerde uzun kullanimdan sonra bugu gordum arac 3 yili gecti bazi durumlar disinda surekli bir tekrarlama durumu yok bir sorun oldugunu sanmiyorum yanlis hatirlamiyorsam aracin katalogunda bunun olabilecegi yaziyor zaten. ama surekli ve gecmeyen bir bugulanma varsa o zaman degisim isteyin

Geri