Ön farlarda buğulanma problemi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan AfterRain
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Ön farlarda buğulanma problemi

Cevaplarınız için teşekkür ederim. Dün hava sıcaklığı göstergeye göre 13 dereceydi. Biraz daha takip edeyim devam etmez inşallah.

Ne demek yeni araçların hepsi böyle ya.delirtecek bu servisteki adamlar.ulan benim aracım da yeni bende niye olmuyor.başıma böyle birşey gelirse o farları değiştirene kadar servisten çıkmam.

Benim başıma bir kere geldi, yağmurlu bir günde uzun bir otoyol kullanımından sonra (aralık ayın içinde olsa gerek) park ettiğimde olmuştu, sonra iki üç gün içinde kendiliğinden geçti br daha da oluşmadı.

bir daha servise gitmenize gerek yok once opel almanya ya mail atin sonra opel turkiye size donus yapiyor.onlara da servisin ismini verin gerisini onlar hallediyor zaten

Slm arkadaşlar benimde 2012 astra j var.farın lambalarını değiştirtmiştim ve daha sonra yağmurda su almış uzun araştırmalarım sonucu lambanın girdiği yuvanın arkasındaki
plastik contalı kapaktan su alıyormuş kapaği açıp baktığımda icindeki çok zayıf bir contanin olduğunu gördüm ve kapağı tekrar yerine iyice kapattıktan sonra kenarlarına opelin camlara kullandıkları silikondan yaptım şimdi 2 seneden beri herhangi bir su almıyor ve buğlanmıyor.Inşallah sorunu olan arkadaşlara biraz yardımcı olabilirim

akrepcandan link' Alıntı:
Slm arkadaşlar benimde 2012 astra j var.farın lambalarını değiştirtmiştim ve daha sonra yağmurda su almış uzun araştırmalarım sonucu lambanın girdiği yuvanın arkasındaki
plastik contalı kapaktan su alıyormuş kapaği açıp baktığımda icindeki çok zayıf bir contanin olduğunu gördüm ve kapağı tekrar yerine iyice kapattıktan sonra kenarlarına opelin camlara kullandıkları silikondan yaptım şimdi 2 seneden beri herhangi bir su almıyor ve buğlanmıyor.Inşallah sorunu olan arkadaşlara biraz yardımcı olabilirim
Bu değerli bilgi için teşekkürler hocam. Gerçekten başa gelebilecek bir durum.

Yuh artık diyecek birşey bulamıyorum.  battle_Teroriste battle_Teroriste

akrepcandan link' Alıntı:
Peki ampul patlarsa nasil acip degistireceksiniz o da ayri bi sikinti.

Geri