ön farlarınızda sararmamı var?(çözüm)

izmirlicem

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
evet ben özellikle 2000 model vectrayla astralarda gördüm bu far sararmasını ve benim arabadada vardı ve en sonunda 0 gibi bişe oldu sonucunda 0 far gibi olmadı ama içi görünüo farın
evet arkadaşlar abiler pasta-cila yı alıoruz ön farın üstüne sürüoruz ve bastırarak silioruz bezle 2 kat yaparsanız daha iyi olur ben öyle yaptım,farı bastırarak sildikten sonra farı temizleyin farkı görceksiniz işte bu kadar artık farlarınız yeni gibi :D

:) zımpara ile temizleyen bi arkadaş vardı fotolarına bakınca baya temiz iş gibi duruyordu .. bu da bi yöntem tabi ama çok net sonuç vereceğini sanmıyorum

arladaşlar dikkatlice yapıldıktan sonra birsey olmaz.polisaj makinasıyla guzel oluyor valla ilkonce pasta yapın normalaraba pastası sonrada cilayla bir kez gecin üstünden güzwel bir görünüm oluyor ne kadar uzun yaparsanız o kadar güzel görünüm oluyor.

farın dışına evet,yalnıs zımpara çizer farı ben direk pasta ile yaptım fotosunu çekip koyarım

Yüksek numara su zımparası(600-1000-2000 gibi) işi görür aslında. Sitede bir arkadaş yapmıştı. Fotolarını da koymuştu.

Pasta cila işi de güzel fikir. Denemekte fayda var.

zımpara ıle yapan arkadas zaten lınkı koymus
ama ben aynı sonuca varılıyorsa pasta cılayı uygularım kolay oldugundan degıl rısksız oldugundan

Geri