ön konsol ışıkları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ozgun88
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ozgun88

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
arkadaşlar arabam astra j hb sport modeli. bugün çok ilginç bir durumla karşılaştım. araba kilitli olmasına rağmen arkada bagaj kapağını açmaya çalıştım ve önde konsol ışıkları yandı bunun sebebi ne olabilir.  bagaj kapağının altındaki düğmeye her basıldığında ışık yanarsa akü için zararlı olmaz mı?

Ynt: ön konsol ışıkları

aküye bir zararı olacağını sanmıyorum tabi çok zorlanmazsa.astrada böyle bir durum var.nedenini kimse bilmiyor sanırım.

sallierim link' Alıntı:
aküye bir zararı olacağını sanmıyorum tabi çok zorlanmazsa.astrada böyle bir durum var.nedenini kimse bilmiyor sanırım.

Hırsızlığa karşı olabilir mi acaba? en azından akşamları bu ışık dikkat çeker. belki de bu şekilde düşünülmüştür alarmı olmayan araçlar için caydırıcı bi uyarı sistemi gibi aklıma ilk bu geldi

ozgun88 link' Alıntı:
Hırsızlığa karşı olabilir mi acaba? en azından akşamları bu ışık dikkat çeker. belki de bu şekilde düşünülmüştür alarmı olmayan araçlar için caydırıcı bi uyarı sistemi gibi aklıma ilk bu geldi
olabilir.Astrada akü diğer araçlar gibi pasif kalmıyor.Akümülatör her an aktif devrede.Cam açma tuşuna basınca 4 camı hızlı bir tepkiyle açabilecek kadar iyi bir tepkime yapmışlar.Sedanlarda bagajı açıyor mesela uzaktan kumandayla.tabi bunları çok kurcalarsak aküyü bitirme şansı da var :)

ozgun88 link' Alıntı:
arkadaşlar arabam astra j hb sport modeli. bugün çok ilginç bir durumla karşılaştım. araba kilitli olmasına rağmen arkada bagaj kapağını açmaya çalıştım ve önde konsol ışıkları yandı bunun sebebi ne olabilir.  bagaj kapağının altındaki düğmeye her basıldığında ışık yanarsa akü için zararlı olmaz mı?

Sedanlarda bagaj üzerinde açma düğmesi de yok  ;D

sedanlarda içerden ve kumandadan açma düğmesi var zaten :D.kumandadan açınca çok artistik oluyor :)

bütün astra hb lerde oluyo mu bu durum yoksa belli modelerde mi var acaba?

El freni cekiliyse o isikta yaniyor.
Butun Astra j lerde ayni.

teşekkürler bülent bey dün gece fark ettim dünden beri uykuyu kaçırmıştım:) aslında uykuyu kaçıracak bi durum yok ama insan tedirgin oluyo yinede  005hihih  tekrardan çok teşekkürler 14alkiss

Geri