20 Eyl 2009 #101 skydive Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 31 Ağu 2006 Mesajlar 1,029 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Siteyi ziyaret et msm89' Alıntı: çok teşekkürler sağolun şu an Burdur 58.piyade alayında vatani görevimi yapmaktayım herkesin bayramını en içten dileklerimle kutlarım ... Genişletmek için tıkla ... Hyırlı tEskerler olsun en kısa zamanda evne dönmen dileğiyle...
msm89' Alıntı: çok teşekkürler sağolun şu an Burdur 58.piyade alayında vatani görevimi yapmaktayım herkesin bayramını en içten dileklerimle kutlarım ... Genişletmek için tıkla ... Hyırlı tEskerler olsun en kısa zamanda evne dönmen dileğiyle...
20 Eyl 2009 #102 P Pehlivanoğlu Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 3 Mar 2008 Mesajlar 2,133 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Siteyi ziyaret et msm89' Alıntı: çok teşekkürler sağolun şu an Burdur 58.piyade alayında vatani görevimi yapmaktayım herkesin bayramını en içten dileklerimle kutlarım ... Genişletmek için tıkla ... Mustafa seninde bayramın kutlu olsun. Hayırlı tezkereler...
msm89' Alıntı: çok teşekkürler sağolun şu an Burdur 58.piyade alayında vatani görevimi yapmaktayım herkesin bayramını en içten dileklerimle kutlarım ... Genişletmek için tıkla ... Mustafa seninde bayramın kutlu olsun. Hayırlı tezkereler...
14 Ocak 2011 #103 E ENJAF Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 6 Ocak 2011 Mesajlar 4 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 34 Siteyi ziyaret et Arkadaşlar inanin çok uzun zamandir turbo yazisini ariyorum fakat maalesef bulamadim bu konuda yardimci olursaniz sevinirim.
Arkadaşlar inanin çok uzun zamandir turbo yazisini ariyorum fakat maalesef bulamadim bu konuda yardimci olursaniz sevinirim.