OPC 1.6 turbo motorların güç farkı giderilebilir mi???

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan başqan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

başqan

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
arkadaşlar merhaba bende meriva opc var 180 beygir..
corsa opc de aynı motor 195 beygir olarak geçiyor..
ikisi de 1.6 turbo opc motor..
demem o ki chip uygulaması olmadan programlama ile güç arttırılabilirmi???
yalnız şu anda 3. viteste de dip ani gazda esp+tc devreye giriyo..
teşekkürler..

yol tutuşu..

şu an fabrika ayarında yani orjinal yani lastik jant veya başka değişiklik yapılmadı ancak anlamadığım 180 beygir fazla mı geliyor.. bu kadar güçü kaldırabileceği için mi 180 de bırakıldı.. 195 olması ya da eksta güç arttırımı nelere yol açar..:eek:

180 den 195 e bişey farketmez gibi geliyor bana günlük kullanımda.. fakat bence siz 2007 model bir opc üzerinde hala orjinal lastiklerle geziyorsanız esp de yanar tc de akü lambası :D şaka bir yana bence siz bir amortisör, lastik, rot-balans ön takım sorunlarını giderin.. araç cidden kuvvetli ön tarafı fazla zorlar diye düşünüyorum..

180 den 195 e bişey farketmez gibi geliyor bana günlük kullanımda.. fakat bence siz 2007 model bir opc üzerinde hala orjinal lastiklerle geziyorsanız esp de yanar tc de akü lambası :D şaka bir yana bence siz bir amortisör, lastik, rot-balans ön takım sorunlarını giderin.. araç cidden kuvvetli ön tarafı fazla zorlar diye düşünüyorum..

vay ibrahim sende bizden olmuşsun :D

arkadaşlar fikirleniz çok iyi ama..
aracın lastikleri yeni takıldı..
servis kontrolünde herşey mükemmel çıktı..
yüksek süratte sorun yaşatmıyor..
yine de eski vectramdan (2001 1.8 cd) kalma alışkanlıkla sollamalarda vites düşürünce (turbo olduğunu unutunca) araba sağa sola saldıracakmış gibi kafa sallıyo..
asr ve esp ancak zapt edebiliyo..
ancak yine de aç gözlüyüm; vectra c 2.0 turboların yazılımı oynanarak 175 beygirden 200-210 beygir arası güç alınabiliyonmuş...

aracın gücünden kaynaklanıyor herhalde...performans istiyorsan yazılım ile 200hp'ye yakın değerler alınabilir..

Geri