masallah supper nası ıı gıdıomu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
cevap için teşekkürler..
1.2 essentia bile 27 milyara yakın metalik renk falan koydursan 28-29 arası bişey olcak.. 43 e çok iyiymiş..
tabi yakıt ve vergide biraz cebi yorcak ama...
kullandıkça yol tutuşu ve yakıtı hakkındada bilgi verirseniz sevirim.. bide şimdi baktım interntette 50 milyar yazıyo.. siz herşeyiyle beraber 43 nasıl oldu bu iş? bu tarz arabalarda büyük bi indirim söz konusu mu oluyo acaba yoksa tanıdık vasıtasıyla flaan mı oldu
50 liralık yakıtla ortalama 12.0 iken nasıl 212 gösterebiliyor anlamadım.Herkese tekrar tekrar teşekkür ederim.
=) Sanırım baktıgın sıfır fiyatı. Arkdaşlar araç sıfır değil,ikinci el aldım ben =) 39.500 e bıraktı,alım satım,kasko vs. ile fiyatı 42-43 arası birşeyi buldu toplam olarak. Sıfır opc'lerin liste fiyatı 51 küsür..43 verdikten sonra sıfır alsaydın diyeceksiniz şimdi 3 ay beklemek istemedim,ve araç sıfır gibi oldugu için bunu seçtim.Ve buldugum 3 opc arasında en ucuz fiyatı olan buydu,diğerleri 45 - 48 idi.Sıfır olarak düşününenler için 38.000 TL ye GSi var şu an.Kampanyada imiş onlar da.Düşünülebilir.
Kısaca araç hakkında izlenimlerimi paylaşayım sizinle.Aldıgımdan beri bayagı turladım kalkış ve ara hızlanmaları gerçekten inanılmaz.6.7 saniye'de 100 e cıktı.Fabrika verisi 7.2 ama,turbo timer ile 6.7 olarak ölçtüm ben.160'a da 15 saniye'de çıkıyor.Maximum 230 gördüm,Viaport'a giderken.Virajlarda adeta yere yapışmış gibi.Direksiyon tepkileri de şahane.Ani hareketlerde yalnız dirskiyonu kontrol edemezseniz patlama riski çok ESP kapatılması ciddi anlamda değiştiriyor kontrolü.3. viteste bile sarma yapabiliyor,ve virajda kaymaya başlıyor araba.O nedenle sadece 1 kez denemek için kapalı tuttum ESP yi. Açıkçası biraz tırstım daha fazla denemek için Bunlar dışında diyebileceğim,yavaş sürmesi de çok keyifli olan bir araç.Yalnız süspansiyonlar çok sert,eskisinden sonra cok zıplatayor.Ve araç içi egzoz sesi çok harika.Ralli aracındaymış gibi ses var içerde,biraz kastırdıktan sonra,egzozdan gelen "pat" seslerini duyabiliyorsunuz Hızlanırken koltuga yapışma hissi de çok eğlenceli..
Yakıt konusuna gelince, V-Power Racing 98 alıyorum.Litre fiyatı pahalı oldugu için tabiki dizelden sonra incir ağacını dikti cüzdanıma. Ortalama 12.0 litre gösteriyor,50 TL lik benzin ile de 212 km gidebileceğini söylüyor yol bilgisayarı.Ancak gaz verdikçe o 212 km'nin dakikalar sonra 180,150,130 oldugunu görüyorsunuz Yani evet,yakıyor opc.
50 liralık yakıtla ortalama 12.0 iken nasıl 212 gösterebiliyor anlamadım.