opcom programlama (boot sorunu)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan wauxhall
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
2007 model corsa d 1.2 diye geciyor, arabada kendi sis farlari orjinalden mevcut, bazi kayanaklarda okudugum kadari ile kendinden sis farli olan modellerde CC on hazirligi mevcutmus

SM-M315F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Kaan.
Bizim bcm 13142241 kodlu
48c952785bc1df1fd59927c5e5c9729c.jpg

merhabalar opcom aldım bende 1.99 versiyonlu en stabil çalışan sürüm v1.70 miş. Araçla bağlantıya geçiyorum ancak bir süre sonra bağlantı kopuyor.Aracım insignia 2010 model. Versiyonu düşürmek istiyorum. ocflash var ama programı yok YArdımcı olabilirseniz sevinirim birisi2@gmail.com adresine de gönderebilirsiniz şimdiden teşekkürler

Bizim bcm 13142241 kodlu
48c952785bc1df1fd59927c5e5c9729c.jpg

Ba bakalım bu listede senin BCM kodun var mı Yeşiller olanlar beyazlar denenmeyenler bunların içinden bazı deneyen arkadaşlar oldu olmuş. Kırmızılarda olmayanlar

Screenshot_20200710-001743_Galleryfc38eab444fa1aa9.jpg

Peki bunu nasil actirabiliriz ? CC kol alip takip degistirmekle olmayacak sanirim, klon opcomlar yapavilitmi ?

Sayın @hipokrat724 eski bir konuyu hortlatmış olucam ama size opcom programı hakkında bişey sormak istiyorum benimde elimde klon tabir edilen opcom'dan var yazılım güncelleme ile alakalı bir sorun yok çalışıp çalışmayacağını denemek için 1.39'dan 1.70 versiyona kadar farklı versiyonlar yükledim sıkıntı olmadı ama benim sorunum bilgisayara yüklediğimiz opcom programı hakkında internetten indirdiğim programlar arıza silmek ve anahtar kodlamaktan başka bir işe yaramıyor mhhauto diye bir forum var arkadaşım 1 sene önce oradan birisinden 20 dolar karşılığında opcom pro programından aldı bende alayım dedim adam bana deneme sürümü gönderdi geçen gün gid ekran için index kod yükleyeyim dedim 10 dakikadan fazla bekledim sonuç hüsran acaba sizin paylaşmış olduğunuz opcom programı full çalışıyor mu

Buradayım Emrullah abim. Paypal işi bozuyor, yoksa memleketin her yerini Opcom Pro ile doldurabilirdik :)

Peki bunu nasil actirabiliriz ? CC kol alip takip degistirmekle olmayacak sanirim, klon opcomlar yapavilitmi ?

Yeterki program sorunsuz çalışsın tabiki kolu değiştirip aktif edilebilir

Buradayım Emrullah abim. Paypal işi bozuyor, yoksa memleketin her yerini Opcom Pro ile doldurabilirdik :)
Ne paypal'mış be arkadaş :))))

Geri