emrullahbesgul@gmail.comMail atın programı yollayim yarın
İlgin ve yardımın için şimdiden çok teşekkürler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
emrullahbesgul@gmail.comMail atın programı yollayim yarın
Ba bakalım bu listede senin BCM kodun var mı Yeşiller olanlar beyazlar denenmeyenler bunların içinden bazı deneyen arkadaşlar oldu olmuş. Kırmızılarda olmayanlarBizim bcm 13142241 kodlu
SM-M315F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üstten 2. Sırada oluyormuşBizim bcm 13142241 kodlu
Sayın @hipokrat724 eski bir konuyu hortlatmış olucam ama size opcom programı hakkında bişey sormak istiyorum benimde elimde klon tabir edilen opcom'dan var yazılım güncelleme ile alakalı bir sorun yok çalışıp çalışmayacağını denemek için 1.39'dan 1.70 versiyona kadar farklı versiyonlar yükledim sıkıntı olmadı ama benim sorunum bilgisayara yüklediğimiz opcom programı hakkında internetten indirdiğim programlar arıza silmek ve anahtar kodlamaktan başka bir işe yaramıyor mhhauto diye bir forum var arkadaşım 1 sene önce oradan birisinden 20 dolar karşılığında opcom pro programından aldı bende alayım dedim adam bana deneme sürümü gönderdi geçen gün gid ekran için index kod yükleyeyim dedim 10 dakikadan fazla bekledim sonuç hüsran acaba sizin paylaşmış olduğunuz opcom programı full çalışıyor mu
Yeterki program sorunsuz çalışsın tabiki kolu değiştirip aktif edilebilirPeki bunu nasil actirabiliriz ? CC kol alip takip degistirmekle olmayacak sanirim, klon opcomlar yapavilitmi ?
Ne paypal'mış be arkadaş )))Buradayım Emrullah abim. Paypal işi bozuyor, yoksa memleketin her yerini Opcom Pro ile doldurabilirdik