Opel aldığıma pişmanım!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan derici
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Her servis aynı değil servisin yaptıklarındanda opel sorumlu değil fakat bilinen bir gerçek var bu servisler asla opele layık değiller

bence de opelin suçu yok. Ben de aracımı satacağım ama opel sevgim içimde daima kalacaktır. Ben aracın tamir ettirmediğim yerini bırakmadım. 3 yılda 3,000 ytl nin üzerinde para harcadım. Kasko+ruhsat+noter+vergiler vs. hariç. Ama yinede vazgeçemiyorum.
Ev almayı düşündüğüm için satacağım.

hocam sende başka servise götür hepsimi aynı şeyi söylüyor?
Başka yetkili servise götürmedim daha.
Açıkçası yetkilisine gitmek, içimden gelmiyor artık.
Biri bile bunu yapıyorsa, yetmezmi?

ozaman sizde özel servise gidin madem böyle bir politikları var saygı duymak lazım...yada tüp taktırmadan önce araştırıcaktınız...
illada yetkili servis takıntım yok benim.
Böyle bir politika olamaz, olmamalı,
Eğer araca lpg takıldıysa. (neticede yasal bir uygulama)
Araç eğer karanti kapsamındaysa, sadece araç garanti kapsamından çıkar.
Ama ben bakmıyorum diyemez! diyememeli!

Yanlış anlaşılmasın, örnek açısından söylüyorum. Düzce'de Mercedes yetkili servisindeki olaya tanık oldum. Abinin biri aracı servise çekti, kaputu açtılar LPG var hemen kapattılar, düzgün bi dillede anlatarak LPG olan araçlara kesinlikle bakmadıklarını söylediler.
Söylemek istediğim tüm LPG için bu uygulama yapılıyosa normal olabilir fakat yok sadece kendi monte ettikleri araca bakıyosalar kesinlikle saçmalık.

Yanlış anlaşılmasın, örnek açısından söylüyorum. Düzce'de Mercedes yetkili servisindeki olaya tanık oldum. Abinin biri aracı servise çekti, kaputu açtılar LPG var hemen kapattılar, düzgün bi dillede anlatarak LPG olan araçlara kesinlikle bakmadıklarını söylediler.
Söylemek istediğim tüm LPG için bu uygulama yapılıyosa normal olabilir fakat yok sadece kendi monte ettikleri araca bakıyosalar kesinlikle saçmalık.

Evet tüm lpg lilere aynısı yapsalar, tamam diyecektim bende.
Ama oradaki kendi taktıklarına bakıp ta, benimkine bakmamaları beni hayal kırıklığına uğrattı.

Başka yetkili servise götürmedim daha.
Açıkçası yetkilisine gitmek, içimden gelmiyor artık.
Biri bile bunu yapıyorsa, yetmezmi?

Çok yanlış düşünüyorsunuz.Bir servisin size çıkıpta benim takmadığım lpg li aracı kapalı mekanda tamir edememem demesi yanlış.Ama sizin gidip başlka servislerde çözüm aramanız gerekmekte.Belliki adamlar para kazanmak istemiyor.Sizde onlara zorla para kazandırmakta istemezsiniz.Değil mi?

Bir servisin yaptığını tutupta koca opele bağlamak yanlış
Bu hoca cemaat ilişkisi gibi.Cemaatten birisi günah işlerse bu hocanın mesuliyetindemidir.Ahirette hocadan mı sorulur sizce?

Sizin bi anlık kızgınlığınız diye tahmin ediyorum.Bu arada Opel arabayı satıpta başka bi araba almak sizin elinizde.Kimse buna birşey diyemez.

amaç biz kaliteliyiz kaliteli iş yaparız..bize yaptırılmayan ürüne pek güvenmeyiz..demek heralde..kaliteli iş iyi ama abartmamak lazım heralde..

bence bu sıkayetınızı opel e bıldırın, bakalım onlar ne dıyecekler...

Geri