Opel Amerikan mı Alman mı soruma Opel Almanyanın yanıtı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Vladimir

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Arkadaşlar bu konudaki tartışmalar yüzünden 5 Ağustosta Opel Almanya ya attığım mesajın cevabı bugün geldi.

Dear Mister Mutlu

Thank you for your enquiry dated 5th August 2008. Please accept our apologies for the delay in dealing with your request.

Regarding your question, we would like to point out hat Opel has been a 100 percent subsidiary of General Motors for several decades already. But Opel is the innovative brand at the core of GM's business in Europe and, of course, European Opel models are tailored to the specific demands of European customers and markets.

For further information, we would like to advise you to have a look at www.opel.com, www.gmeurope.com and www.gm.com.

We hope this information is useful to you and thank you again for contacting us in this matter.

Yours sincerely

Adam Opel GmbH

çevirisi;

Sayın Mutlu

Ağustos 5 tarihli soruşturmanız için teşekkürler

lütfen,isteğinize geç cevap verdiğimiz için özürlerimizi kabul ediniz

sorunuza ilişkin olarak, kafalardan şunu atmanızı isteriz ki, opel son bir kaç on yıldır %100 GM in bir bayisi (yan kuruluşu) oldu ama

opel avrupada GM işlerinin özüne yenilik getiren bir marka ve avrupadaki opel modelleri pazara ve müşteri taleplerine

bağlı olarak yön buldu.

daha fazla bilgi için, web sitelerine bir bakmanızı isteriz.

umarım bu bilgiler sizin için yararlı olmuştur ve bu durum için bizimle kontağa geçtiğiniz için tekrar teşekkürler.

içten dileklerimle.

Adam Opel GmbH

:):):):):):kop::kop:

nie ölüyor anlamadım insignia ile aslında yeniden doğuyor desek daha doğru olur sanırım

yani sonuç ne nerenin malı ben bu cevaptan birşey anlamadım.GM bitikmi şimdi?opeldemi bitik?saygılar.

acıkca şudur veya budur diyememiş.ben buradan daha cok almandan devşirme amerikan oldugu kanısına vardım

GM e laf kondurmak istemediğinden ( amerikaya ) biraz kıvırarak cevap vermiş :)

"GM in bünyesinde bulunan Avrupa pazarına hitap eden vs vs... "

GM e laf kondurmak istemediğinden ( amerikaya ) biraz kıvırarak cevap vermiş :)

"GM in bünyesinde bulunan Avrupa pazarına hitap eden vs vs... "
evt umut abi kesinlikle haklısın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri