Opel Amerikan mı Alman mı soruma Opel Almanyanın yanıtı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
vallaha benim araba daha karmaşık corsa ispanyol motor ısuzu japon diğer aksamlar gm amerikan

Alman veya Amerikan Hangisiyse 2 side 10 numar sağlamlık bakımından Ama bu işe Amerikanlar el attıysa emin olun herşey daha güzel olabilir alman+amerikan karışımı bi araç 2 ülkede malzemeden çalmaz Amerikan Arabalarından Örnek alın ;) Mesela CORVETTE :D:D:D

eee ne demişler doğduğun değil öldüğn yer diye:)

Amerika işini dediniz içime kurt düşürdünüz yaa helal olsun:(

bu cevaba göre opel milliyetsiz
arabayı alınca 3 suda yıkayıp abdest aldırdım müslüman yaptım, ruhsatı da var öz be öz türk oldu yani :D

Opel diye bi marka yok artık.
GM aldı ve vauxhall olarak piyasaya sunuyor.
Avrupa ve asya ya gönderirken oturmuş bir marka olduğu için marka adını opel olarak brakıyor.

Sahibi GM ama ben aracın Fabrikasına bakarım. Yani araç nerede doğuyosa oralıdır aynı sizin gibi.
Babanız Amerikalı GM de Olsa almanyada dünyaya geldiyseniz Arabanız Alman dır.

Şase numarasından aracın hangi ülke hangi fabrikada üretildiğini bulabilirsiniz.

Son düzenleme:
Opel diye bi marka yok artık.
GM aldı ve vauxhall olarak piyasaya sunuyor.
Avrupa ve asya ya gönderirken oturmuş bir marka olduğu için marka adını opel olarak brakıyor.

Sahibi GM ama ben aracın Fabrikasına bakarım. Yani araç nerede doğuyosa oralıdır aynı sizin gibi.
Babanız Amerikalı GM de Olsa almanyada dünyaya geldiyseniz Arabanız Alman dır.

Şase numarasından aracın hangi ülke hangi fabrikada üretildiğini bulabilirsiniz.

vauxhall opelin ingilterede satılan markası ve tek farkları direksiyonun yeri ve logoları nasıl opel diyee marka yok diyebiliyorsunuz neye göre dediniz merak ettim...

vauxhall opelin ingilterede satılan markası ve tek farkları direksiyonun yeri ve logoları nasıl opel diyee marka yok diyebiliyorsunuz neye göre dediniz merak ettim...

Şundan diyorum OPEL artık kurucusu olan Adam OPEL in değil.
GM General Motors'un ve
Ve ingiltere de amerikada Adam OPEL vauxuhal logosu ile satmıyor. GM bu ismi kullanıyor. Avrupa ve türkiye de OPEL markası oturduğu için Marka ve amblemleri değiştrmiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri