Opel Anket Formu

Ynt: Opel Anket Formu

beni 10 gün kadar önce özel bir firmadan aradılar. yeni araç alan opel müşterileriyle yüzyüze anket yaptıklarını ve sonuçlarınıda ilgili araç firmasına(GM) yolladıklarını söylediler. Randevu aldılar 3 gün sonra randevu saatinde geldiler; 50-60 soruluk 30 dakika süren bir mini anket yaptılar. bayram için yola çıkmadan bir gün önce de tekrar telefon açıp bazı bilgileri teyid ettiler

Hepsi fasa fiso.
Once opel turkiyenin telefonunu acan bayana nazik davranmayi ogretsinler.

Beni ilk antotodan aradılar sordular ordaki soruları hepsine 5 verince bize gönderin dediler yakıt vericeklermiş bende göndericem artık :)

Bana bu anket geleli 1 ay felan oluyor hiç demediler hediye felan var diye bende bu kol dayama olayına bozuktum onun için alayina zayıf verdim gönderdim :)

Ynt: Ynt: Opel Anket Formu

Ben bugün internetten formu doldurdum. Bayi beni aramadı. Arasa da cevabımda değişiklik olmayacaktı.

Bayi beni arasaydı bende orjinal kol dayama isticektim taksalar dı tam puan verirdim yok takmadılar gene durum aynı olurdu hediyeye felan ihtiyacımız yok hatalarini düzeltmeleri kâfi

Ben aracı alalı 15 ay oldu daha yollamadım elimde koz olarak bulunduruyorum ilk yamuklarında postalıycam dft012 :)

Bana bugun 2. Anket geldi , bakim sonrasi servis memnuniyeti hakkinda yine zurich'den gelmis , bir kac servisi aradim yangin tupu veriyoruz dediler ole 50 tl hediye ceki falan yok daha oncede kiytirik bir pas pas vermislerdi varsa sizinde servisler hakkinda sikayetiniz forma yazayim.

Benim form elimde duruyor bişi yazmadım araç 5500 km de bakım zamanı felan gelsin veya arıza çıkarırsa araç bayinin vereceği tepkilere göre yazıp yollicam

Geri