opel antara ve chevrolet captiva

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan emrastra
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
evet o liste fiyatı ama gidip görüştüğün zaman demin yazdığım fiyatlar daha biz demeden sizin için bilmemne dedi ve 10 milyardan fazla düştü antara için aynı şekilde kuzene astra h aldık daha biz demeden 4 milyar indirim yaptılar liste fiyatından ;) yani internnettki fiyatlar çok yanıltıcı :good:

en son bi land rover vardı galiba sende. takip edemiyoruzki seni, şimdi audi olmuş. :) valla ben bayi olsam ben de indirim yaparım sana ;) . güle güle bin.

Antara ve Captiva arasinda büyük fark var evet : Haklisiniz.

Size tavsiyem imkaniniz varsa bir Captiva ve birde Antara test sürüsü yapin derim.
Ne demek istedigimi o zaman anlarsiniz nerden geliyor Fiyat farki.

Captiva ve Antara hatta hatta Hyundailarin SUV leri ayni üretim tesisinden cikiyor.
Yani demektir ki: Made in Korea.

Bu arada St.Petersburgda ( Rusyada) yeni üretim tesisi kuruldu/kuruluyor Opel Antara icin.

bilen birinin açıklaması iyi olmuş ama korede üretiliyor olması kalitesiz olduğu anlamına gelmiyor belirtelim bence antaranın içine ilk oturduğumda duygularım tarifsizdi abartısız gerçekten heryerinden kalite akıyor inanın bana o parayıda kuruşuna kadar hakedio die düşünüyorum

antarayı hiç incelemedim ama captivada malzeme biraz kötü herhadle

gecen anıtkabir ankara buuluşmasında kaputu açıpp baktım bi kapattım elimin oldugu yer içine göçtü bi baktımki yanlardada 2 tane göcük var her kaput açılıp kapanmasında bi göçük

ben de katılıyorum... hakediyor, hakkını vermek lazım

bilen birinin açıklaması iyi olmuş ama korede üretiliyor olması kalitesiz olduğu anlamına gelmiyor belirtelim bence antaranın içine ilk oturduğumda duygularım tarifsizdi abartısız gerçekten heryerinden kalite akıyor inanın bana o parayıda kuruşuna kadar hakedio die düşünüyorum

evet yuxcell dogru tesbit :alkis:

Iki otomobili karsilastirdigin zaman Fiyat Farki neden oldugu ortaya cikar.
Antara simdiye kadar sorunsuz Araba ne hikmetse. Tek sorun 150 HP Dizel Motorlarin alt devirdeki cekis sorunu, ama bu sorun ECU Software update ile tam olmasa bile ortadan kalkmis gibi gözüküyor.
Gecenlerde Hyundai Santa Fe kullanmistim ,Antara ile karsilastirmaniz mümkün degil: kisacasi felaket Hyundailar.

zevk tabi. ama aynı paraya daha iyileri var bence. o yüzden almam dedim ben hatta. gider sıfır ayarında bi bmw x5 yada x3 alırım. antara yanında fasülye kalır. kötü araç değil ama aynı paraya bmw alınabildiğinden o kadar parayı haketmiyor bence antara.

aslında ikiside idare eder ama 20000ytl lik farka makıl sır ermiyor

zevk tabi. ama aynı paraya daha iyileri var bence. o yüzden almam dedim ben hatta. gider sıfır ayarında bi bmw x5 yada x3 alırım. antara yanında fasülye kalır. kötü araç değil ama aynı paraya bmw alınabildiğinden o kadar parayı haketmiyor bence antara.

sıfır ayarında x5 ( eğer yeni kasa ise ) fiyatında çok yanıldığınızı söylemeliyim, ex kasa ise makul fiyatta bulunabilir ancak sıfır ayarında olmayacak ve güncel olmayacaktır :)

ben olsam da o fiyata land rover freelander alırım hem satışı kolay hem değer kaybetmez.antaranın kalıpsız durduğunu düşünüyorum çünkü kaporta içine çökcek gibi duruyor.fiatla suzuki nin ortak arabası var sedici oda öyle araba kalıplı durmuyor
dileğimiz opelin çok güzel bi 4x4 bi araba yapması!

Geri