opel antara ve chevrolet captiva

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan emrastra
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
2. el antaralar ne kadar eder

Opel her zaman jip olayını ciddiye alanbir firma olmadı.Kendi kendine özgünbir araç yaratmak için asla yatırım yapmadı.Alın fronteraları güzelmi ben beğeniyorum ama aynen captiva ile antara gibi o zamanda Pathfinder ile Frontera kardeşti.Ve açıkçası Pathfinder ın dayanıklılık testleri ve çoğu klasmanda Fronteradan üstün olması Pathfinderın daha çok satılmasını sağlamıştır.Halbuki eksiğimiz yok çoğu konuda istesek yaparız ki bmw nin eski designer ı opele geldikten sonra çok güzel tasarımlar yaptı.Bakınız Opel GT,Opel astra H,Opel Astra GTC,twintop.....

Opel her zaman jip olayını ciddiye alanbir firma olmadı.Kendi kendine özgünbir araç yaratmak için asla yatırım yapmadı.Alın fronteraları güzelmi ben beğeniyorum ama aynen captiva ile antara gibi o zamanda Pathfinder ile Frontera kardeşti.Ve açıkçası Pathfinder ın dayanıklılık testleri ve çoğu klasmanda Fronteradan üstün olması Pathfinderın daha çok satılmasını sağlamıştır.Halbuki eksiğimiz yok çoğu konuda istesek yaparız ki bmw nin eski designer ı opele geldikten sonra çok güzel tasarımlar yaptı.Bakınız Opel GT,Opel astra H,Opel Astra GTC,twintop.....

evet aynen, :good: son conceptler herşey güzel ilerleme çok iyi. bir çok firmada olduğu gibi opel de sınıf eksiği olan modellerini tamamlıyor :)

pathfinder ile frontera arasında hiçbir alaka yok benim bildiğim frontera opelin isuzu ile geliştirdiği bi platformdan yapılmıştı zamanında
pathfinder ise nissanın yani hiçbir alakaları yok diye biliyorum:confused:

pathfinder ile frontera arasında hiçbir alaka yok benim bildiğim frontera opelin isuzu ile geliştirdiği bi platformdan yapılmıştı zamanında
pathfinder ise nissanın yani hiçbir alakaları yok diye biliyorum:confused:

Isuzu ile Nissan ın akrabalığından haberiniz yok sanırım :)
Platform yine aynı hatta dikkatli bakarsanız ikisininde aynı araçlar olduğunu görüceksinizdir.

aslında ikiside idare eder ama 20000ytl lik farka makıl sır ermiyor
neyine akıl sır erdiremiyorsunuz ya iki araba aynı değil allah allah ya bizde problem var anlatamıoruz yada sizde , antara tamamen opel mühendislerinin elinden çıktı sadece o kahrolası platform aynı yani sadece o altındaki demir yığını aynı geri kalan herşey farklı akıllı 4x4 sistemi opelin hemde patentli

Ne denir baska

:alkis::alkis::alkis::alkis::alkis::alkis:

Platform ayni mesela Golf 3 ve Seat Toledo
Opel Astra G/ Chevrolet Viva ve Zafira A
Astra H ve Zafira B gibi.

Platform demek budur ama Arabanin üstünü her Üretici kendi donatir

Geri