Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Fiyat ve tasarım olarak captiva neyse de Antara resmen hıyar gibi bir araç. Bu kadar tipsiz bir aracı uğraşsan yapamazsın. Üstüne üstlük 100 milyar da fiyatı var. Verilen paraya yazık.
o kadar ağır ithamda bulunmak haksızlık bence ikiz kardeş oldukları doğru ama sadece platform ve motor olarak zaten platform ortak geliştirildi captiva opel motorları kullanıyor ayrıca antara tamamen almanyada ve opel mühendisleri tarafından gerçekleştirildi fiyatıda bunun ispatı bence
antara nassı hıyar gibi bi araç yaw,
ok Antara GTC concepti gördükten sonra seri üretim modeli cazibeli gelmio pek ama hıyar gibi bi araç da dememek lazım..
opelin sayfasında 2.0 antaranın kampayalı fiyatı 97.842 ytl. 3.2 daha da pahalı. captiva 86.400 lira. full donanım bunlar. yani arada en az 10.000 lira fark var. o parayı hak etmez bunlar, ben ikisini de almam.
Kore altyapılı esasen ikiside.Chevrolet nin esas chevrolet olan bir modeli değil.İkiside zaten direkt olarak aynı arada bir fark yok esasında.Detaylara bakarsanız....
antara nassı hıyar gibi bi araç yaw,
ok Antara GTC concepti gördükten sonra seri üretim modeli cazibeli gelmio pek ama hıyar gibi bi araç da dememek lazım..
açıkçası bende gtc conceptten sonra dehşet bişiler bekliodum ama çok sönük bi dizaynla gelmiş olmasına rağmen içine bindiğinizde bir opelin içinde olduğunuzu hissediyorsunuz ama 100bin ytllik fiyatı sonuna kadar hakedio kalite hissi mükemmel ayrıca 7 koltuk sunulmuyor antarada birebir aynı değiller gelişim sürecini netten takip etmiştim ilk çıkıca zaman kendinizde bakabilirsiniz korede üretilmesi bi bakıma kötü gibi görünebilir ama kalite seviyesinde düşme yok
opelin sayfasında 2.0 antaranın kampayalı fiyatı 97.842 ytl. 3.2 daha da pahalı. captiva 86.400 lira. full donanım bunlar. yani arada en az 10.000 lira fark var. o parayı hak etmez bunlar, ben ikisini de almam.
evet o liste fiyatı ama gidip görüştüğün zaman demin yazdığım fiyatlar daha biz demeden sizin için bilmemne dedi ve 10 milyardan fazla düştü antara için aynı şekilde kuzene astra h aldık daha biz demeden 4 milyar indirim yaptılar liste fiyatından yani internnettki fiyatlar çok yanıltıcı :good:
Bayilerin belli kotaları var.Aylık yıllık ve dönemlik olarak değişiyor.Bir opel bayisi zaten corsa dizeli yada astrayı haydi haydi öyle böyle satıyor sıkıntı yaratmadan.
Öyleki son zamanlarki ekonomik durumdan dolayı vectra satınca bile bayiler ekstra primler ve promosyonlar alıyorlar.Promosyon derken geliş fiyatlarında indirimlerden ve diğer ekstralardan bahsediyorum.
Ama bu şekilde jipler,opc ve twintop serileri aylık az adette olsa satmak adına kotalara eklenen modeller.Bu modellerden en çok satan bayii olmak için hepsi birbiri ile yarışıyor.Birnevi prestij ve kendi içlerinde yarış diyelim.Zamanında yazlıktan komşumuz şirket adına 5 tane 1.9 cdti vectra opc line alıcaktı.Yöneticilere vermek için(hepsi kendi akrabası yine ).Ben tanıdığım olduğu için bayiiye beraber gitmiştik Hem şirket olduğunu hemde aynı anda 5 tane vectra 1.9cdti satışını duyunca opc line bodykitleri hediye edip totaldede baya bir indirim yapmışlardı.Filo olayına sokmadılar direk sattılar sebebini tam bilemiyorum fakat muhtemelen dediğim kota olayıyla alakalı.